ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΟΚ: Φρικτός θάνατος για τον Κωνσταντίνο Κυριόπουλο


Δεν το χωράει ο νους το φρικτό τροχαίο που κόστισε τη ζωή σε έναν 80χρονο από την Κορώνη.

Κάτω από τρία αυτοκίνητα βρέθηκε DNA του άτυχου 80χρονου από την Κορώνη ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε την Τρίτη 4 Απριλίου, στο 2ο χλμ Ασπροχώματος, μεταξύ 6.03 π.μ. και 6.08 π.μ. Μάλιστα η εμπλοκή τους επιβεβαιώνεται και από κάμερες ασφαλείας.

Όπως σημειώνει το eleftheriaonline.gr, τουλάχιστον τρία και ενδεχομένως έξι αυτοκίνητα, από τα οποία τα δύο ανήκουν σε αστυνομικούς, παρέσυραν τον 80χρονο Κωνσταντίνο Κυριόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αυτοκίνητα ανήκουν σε 75χρονο συνταξιούχο από τη Μεσσήνη, σε 45χρονη αστυνομικίνα και σε 54χρονο αστυνομικό, αλλά δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα ποιο όχημα προκάλεσε το θάνατο του 80χρονου.

Εκτιμάται ότι πρώτος χτύπησε το θύμα ο 75χρονος συνταξιούχος που κινείτο προς Μεσσήνη καθώς στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν ίχνη μπροστά αριστερά και ψηλά στη μάσκα, ενώ στα οχήματα των άλλων δύο εμπλεκομένων βρέθηκαν ίχνη μόνο από κάτω. Το αυτοκίνητο της 45χρονης αστυνομικίνας κινείτο επίσης προς Μεσσήνη. Στη συνέχεια με κατεύθυνση προς Καλαμάτα από τον τόπο του τροχαίου πέρασαν τρία αυτοκίνητα, από τα οποία οι διωκτικές αρχές έχουν εντοπίσει μόνο το ένα αλλά δεν υπάρχουν στοιχεία για το αν παρέσυραν τον 80χρονο. Επειτα με κατεύθυνση προς Καλαμάτα πέρασε το αυτοκίνητο του 54χρονου αστυνομικού το οποίο εμπλέκεται στο τροχαίο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τρεις εμπλεκόμενοι υποστήριξαν πως δεν κατάλαβαν πως παρέσυραν άνθρωπο, ενώ δεν συνελήφθησαν επειδή έχει παρέλθει το αυτόφωρο. 

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου με εγκατάλειψη, ενώ σε βάρος των αστυνομικών θα κινηθεί και η προβλεπόμενη πειθαρχική διαδικασία, καθώς υπηρετούν σε υπηρεσίες της Διεύθυνσης Μεσσηνίας.

ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr