ΣΟΚ: Νεκρός στο αυτοκίνητο του βρέθηκε ο Γιώργος Φάκος – Σπαρακτικά μηνύματα στο διαδίκτυο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οδύνη για τον θάνατο του αγαπητού δασκάλου. Η τραγική είδηση βύθισε στο πένθος συγγενείς, φίλους, συναδέλφους και μαθητές του Πολύ αγαπητός σε γονείς, μαθητές και συναδέλφους, πάντα γελαστός, ένας δάσκαλος με όλη τη σημασία της λέξης, με αγάπη για τα παιδιά και τη δουλειά του. Ο 52χρονος εκπαιδευτικός Γιώργος Φάκος είναι ο άνδρας που εντοπίστηκε νεκρός το μεσημέρι της Πέμπτης στην ανατολική προβλήτα του Ρίου. Ο εκλιπών ήταν εν ζωή κάτοικος της Εγλυκάδας Πατρών και δίδασκε στο 41ο Δημοτικό Πατρών. Ήταν δάσκαλος της ειδικής Αγωγής στο τμήμα ένταξης και είχε βοηθήσει πολλά παιδιά.

Η είδηση του θανάτου του έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία για τους συγγενείς, τους φίλους και τους συναδέλφους του εκλιπόντος. «Πολύ αγαπητός από όλους γονείς και παιδιά... πάντα γελαστός μας πείραζε όλους και ήταν η ψυχή της παρέας... έξυπνος με ανησυχίες...», έτσι τον περιγράφουν συνάδελφοί του. Έτρεφε ιδιαίτερη αγάπη και αδυναμία στην αδελφή του και στην ανιψιά του, την οποία είχε βαπτίσει.

 

Χαρακτηριστικά είναι και τα μηνύματα που αναρτούν συνάδελφοί και φίλοι του εκλιπόντος στο facebook: «Αγαπημένος! καταπληκτικός άνθρωπος! Πάντα γελαστός και αγαπημένος όλων των παιδιών! Γιατί Γιώργο; Καλό παράδεισο φίλε! Καλό ταξίδι στην γειτονιά των αγγέλων». «Έφυγες νωρίς.... και μας άφησες τά γέλια σου, τις πλάκες σου και τον ατέλειωτο καπνό σου.» Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος δάσκαλος βρέθηκε νεκρός μέσα σε αυτοκίνητο, με την τραγική είδηση να βυθίζει στο πένθος όλους όσοι τον ήξεραν...

Ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Η κηδεία θα γίνει το Σάββατο στις 11:30 το πρωί από τον Ι. Ναό Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας. 

Πηγή: Tromaktiko