ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον δολοφόνο ταξί της Κηφισιάς – Ποια ταινία μιμήθηκε;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τα νέα, σοκαριστικά στοιχεία ξεπερνούν και το πιο ευφάνταστο σενάριο!
 
 

Οι σημαντικές μαρτυρίες που προβλήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην εκπομπή Φως στο Τούνελ, δίνουν μια απίστευτη τροπή στο θρίλερ του δολοφόνου της Κηφισιάς. Σε κεντρικό κινηματογράφο της Αθήνας συνέβη κάτι περίεργο πριν τις δολοφονικές επιθέσεις. Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας που προβλήθηκε και που πολλοί χαρακτηρίζουν προφητική,  το επιβεβαίωσε στην Αγγελική Νικολούλη.

Ο παράξενος θεατής σε έναν δημόσιο διάλογο μεταξύ των συντελεστών της ταινίας και του κοινού, τον ρώτησε: «Σας πέρασε ποτέ από το μυαλό όταν γράφατε το σενάριο, πως θα μπορούσε να εμπνεύσει κάποιον να κάνει κάτι αντίστοιχο στην πραγματική ζωή»; Λίγο μετά αποχώρησε διακριτικά από την αίθουσα…

Την ίδια χρονική περίοδο, λίγες μέρες πριν την πρώτη επίθεση του δολοφόνου της Κηφισιάς, ένας πελάτης ζήτησε από οδηγό ταξί να τον μεταφέρει στο ίδιο ακριβώς σημείο της οδού Μαυρομιχάλη, όπου βρέθηκε αργότερα πυροβολημένο το πρώτο θύμα. Τα όσα είπε στον οδηγό ο νεαρός και πρόβαλε η εκπομπή είναι ανατριχιαστικά!

Τα ερωτήματα

Ο δολοφόνος άφησε σε δύο διαφορετικά σημεία το στίγμα του γι’ αυτό που θα ακολουθούσε και επιδιώκει την αποκωδικοποίηση του;

Επιζητά τη δημοσιότητα ή όλα όσα αποκαλύφθηκαν είναι απίστευτες – τραγικές συμπτώσεις;

«Στην κούρσα που πήρα πρέπει να ήταν ο δολοφόνος…»

Η σημαντική μαρτυρία που έφτασε στο «Τούνελ» φέρνει τα πάνω… Τα όσα αποκάλυψε στην Αγγελική Νικολούλη ο οδηγός ταξί, σοκάρουν. Ο μάρτυρας είπε στην δημοσιογράφο πως όταν βγήκε για δουλειά τέλος Ιανουαρίου στις έξι το πρωί,  πήρε  την πρώτη του κούρσα κοντά στην πλατεία της Κηφισιάς. Ο πελάτης που είπε ότι ήταν 25 χρόνων,  του ζήτησε να κατευθυνθεί προς το Κεφαλάρι και τον ρώτησε αν στην περιοχή υπάρχουν κάμερες. Μεταξύ άλλων στη  σύντομη συζήτηση τους,  ο νεαρός ισχυρίστηκε  πως ήταν από την Κηφισιά, πως έχει σπουδάσει πληροφορική και πως ασχολείται με την κατασκευή video games «που σκοτώνουν». Ρώτησε τον οδηγό τη γνώμη του για το 22άρι όπλο που θα αγόραζε αντί πεντακοσίων ευρώ. Ο μάρτυρας πίστεψε πως αστειευόταν και δεν έδωσε βάση στα λεγόμενα του.

Λίγο αργότερα ο νεαρός του είπε: «Εγώ έχω χάσει τη μητέρα μου από ταξί στη διασταύρωση Χαριλάου Τρικούπη και Κηφισίας και όπως βλέπεις χρησιμοποιώ ταξί». Όταν έφθασαν στην Κοκκιναρά με την  Τρικούπη, του είπε να τον μεταφέρει στην οδό Μαυρομιχάλη 5. «Ήταν μια  κούρσα που κόστιζε τριάμισι  ευρώ και μου άφησε τέσσερα. Όταν βγήκε από το ταξί είδα πως δεν κατευθύνθηκε προς την οδό  Μαυρομιχάλη αλλά προς το Κοιμητήριο» είπε χαρακτηριστικά ο οδηγός.

Ο νέος άνδρας είχε ύψος περίπου 1.70 και βάρος γύρω στα 70 κιλά. Ήταν καλοξυρισμένος, φορούσε άσπρο σιδερωμένο πουκάμισο και φαινόταν σαν να είχε βγει μόλις από κάποιο σπίτι. Δεν φορούσε μπουφάν και παρά το κρύο που έκανε , κρατούσε στο χέρι του ένα σακάκι.

Μόλις έγιναν γνωστές οι δολοφονικές επιθέσεις σε συναδέλφους του, ο μάρτυρας έψαξε μεταξύ επαγγελματιών οδηγών μήπως κάποιος γνώριζε για ένα ατύχημα με θύμα γυναίκα που έγινε παλιότερα στη Νέα Ερυθραία, αλλά δεν προέκυψε κάτι. Αν ο νεαρός «πελάτης» είναι ο δράστης, πιθανότατα   να ήθελε να θολώσει τις έρευνες και να δώσει με αυτόν τον τρόπο,  το στίγμα του γι’ αυτό που θα ακολουθούσε. Στην Μαυρομιχάλη και Χαριλάου Τρικούπη, πυροβολήθηκε λίγες μέρες μετά από 22άρι πιστόλι, ο πρώτος οδηγός ταξί…

[g_youtube v="Ms_7bWUXAMY"]