ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στην εξαφάνιση του Καραμιχαηλίδη – Νέο σπαρακτικό ξέσπασμα της μητέρας του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μήνυση κατά των δύο ψαράδων που επέβαιναν στο φουσκωτό και είδαν για τελευταία φορά τον 30χρονο Γιώργο Καραμιχαηλίδη στην Αλόννησο. Η μητέρα του αγνοούμενου κατέθεσε νέα στοιχεία…

Μήνυση κατά των δύο ψαράδων που επέβαιναν στο φουσκωτό και είδαν για τελευταία φορά στις 30 Αυγούστου 2016 το βράδυ τον 30χρονο Γιώργο Καραμιχαηλίδη στην Αλόννησο, ο οποίος από τότε και μέχρι σήμερα αγνοείται, κατέθεσε η μητέρα του, Ματούλα Κοτρώτσιου. Η κ. Κοτρώτσιου επισκέφθηκε χθες το πρώί τον Εισαγγελέα Βόλου, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της και κατέθεσε συμπληρωματικά στοιχεία για την υπόθεση της εξαφάνισης του 30χρονου γιου της, καθώς και νέα μήνυση για έκθεση σε κίνδυνο εναντίον των δύο ψαράδων που είδαν για τελευταία φορά τον 30χρονο και κατά παντός υπευθύνου.

Μετά την έξοδό της από το γραφείου του Εισαγγελέα η κ. Κοτρώτσιου επεσήμανε σε δήλωσή της πως ήρθε για άλλη μία φορά στο Βόλο και ότι θα έρχεται μέχρι να βρει άκρη για το παιδί της. Απηύθυνε επίσης νέα έκκληση «να ανοίξουν  επιτέλους τα κλειστά στόματα, γιατί ό, τι έγινε έγινε» όπως είπε και συνέχισε: «Από εδώ και πέρα δεν υπάρχει λόγος να κρύβονται ή να φοβάται ο κόσμος. Πρέπει να βρεθεί μία άκρη. Εγώ κάνω για άλλη μία φορά έκκληση στον κόσμο να βγει και να μιλήσει όπως μου μιλάνε χωρίς να είναι οι κάμερες μπροστά…

Δεν υπάρχει λόγος να φοβούνται. Λένε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος φταίει για όλα και ότι αυτός το έχει κάνει. Υπάρχει κάποιος στην Αλόννησο. Ο,τι έχουν να πουν να το πούνε. Όχι γενικά και αόριστα να λένε κάποιος επειδή κάνει φασαρίες και επειδή είναι ο καπετάν Φασαρίας του νησιού εκεί πέρα. Αν δεν έχει φταίξει κάπου να δω που μπορώ να βρω το παιδί μου. Αν όντως έχουν φταίξει πρέπει να μου πουν τι το κάναν το παιδί μου να το βρω», είπε η κ. Κοτρώτσιου.

Ο δικηγόρος Σπύρος Δεσύλλας, ανέφερε ότι μαζί με τον δικηγόρο κ. Διαλυνά κατέθεσε μήνυση αυτή τη φορά κατά δύο συγκεκριμένων ατόμων, αυτών που επέβαιναν στο φουσκωτό αλλά και κατά παντός υπευθύνου. Όπως είπε ο κ. Δεσύλλας, «η μήνυση έγινε γιατί άφησαν άνθρωπο στη θάλασσα, ενώ θα έπρεπε να τον περιθάλψουν και να ενημερώσουν το Λιμεναρχείο και όσο ήταν στη θάλασσα να ήταν μαζί του και να μην τον εγκαταλείψουν».

Πηγή: taxydromos.gr