Παρασκήνιο: Άστραψε και βρόντηξε η Αρναούτη για την «παγίδα» που έστησε ο Φουρθιώτης στην μάνα της!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δεν το ξέρετε αλλά γι’ αυτό διαβάζετε το blog μου και το youweekly.gr, για να μαθαίνετε όσα δεν σας λένε οι άλλοι… Λοιπόν έχω καυτό…ζεματιστό παρασκήνιο για την συνέντευξη της μητέρας Αρναούτη.

Το ρεπορτάζ το έχω και από τον στενό κύκλο της κοπέλας, αλλά και μέσα από το κανάλι. Ξεκινάω από το Έψιλον… Ο Μένιος Φουρθιώτης, όχι τώρα αλλά από τον Σεπτέμβριο ζητούσε επίμονα από τους συνεργάτες του συνέντευξη της Μίνας Αρναούτη. Μάλιστα οι κακές γλώσσες στο κανάλι, μου εκμυστηρεύτηκαν ότι συνέντευξη από την Μίνα ζητούσε και η Τατιάνα. Το αποτέλεσμα ήταν να ξεσπάσει ένας μίνι εμφύλιος μεταξύ Τατιάνας και Μένιου που όμως βρήκε νικήτρια την παρουσιάστρια.

Μάλιστα, σας το αποκαλύπτω, η Μίνα δέχτηκε να μιλήσει στην Τατιάνα στην πρώτη εκπομπή της σεζόν (κάποιοι μιλάνε και για υποσχέσεις με σοβαρά οικονομικά ανταλλάγματα, κάτι που εγώ δεν πιστεύω)
Κι ενώ ήταν όλα έτοιμα, δηλαδή να γίνει η επιτυχία της χρονιάς, η Αρναούτη αλλάζει γνώμη και δεν μιλάει, όχι μόνο στην Τατιάνα, αλλά πουθενά!!! Γιατί;
Κρατηθείτε… Όπως αποκαλύπτει σήμερα το youweekly.gr η Μίνα Αρναούτη δέχτηκε να πειθαρχήσει στις εντολές του δικηγόρου της, ο οποίος της ξεκαθάρισε ότι αν αρχίσεις τις συνεντεύξεις και τα σόου, ψάξε για άλλο δικηγόρο.
Μωρέ όπως σας το γράφω…Ο δικηγόρος της Μίνας υποστηρίζει ότι τα καραγκιοζιλίκια με τα ΜΜΕ (εννοεί την άλλη πλευρά), όχι μόνο δεν βοηθάνε αλλά δυσκολεύουν την κατάσταση και αποδυναμώνουν τα επιχειρήματα που θα πέσουν στο δικαστήριο! Με αυτή την εξέλιξη δεν χάρηκε φυσικά η Τατιάνα που έχασε την αποκλειστικάρα, αλλά χάρηκε ο Φουρθιώτης που μπορούσε να παίξει μπάλα πιέζοντας τους πάντες με μια δήλωση.

 

«Η μου φέρνετε συνέντευξη της Μίνας ή της μάνας της ή σας στέλνω για μόνιμες διακοπές», αυτό φέρεται να είπε ο παρουσιαστής στην δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής του και ξεσκίστηκαν τα παιδιά να παρακαλάνε την Μίνα και την μάνα της για δηλώσεις του 1 λεπτού…
«Σας παρακαλώ κυρία πείτε μου δύο κουβέντες γιατί θα χάσω την δουλειά μου!», τι να κάνει η κακομοίρα η μάνα ενέδωσε και ο Μένιος είχε συνεντευξάρα και ας λέει η Μίνα τώρα τα δικά της.
Απο την αλλη η Τατιάνα το φυσάει και δεν κρυώνει που της έφαγε ο Μένιος την μπουκιά από το στόμα….

ΠΗΓΗ: youweekly.gr