Υπόθεση Παντελίδη: Ετοιμάζουν αγωγές η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την νομική οδό ετοιμάζονται να ακολουθήσουν η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου, οι συνεπιβάτισσες του Παντελή Παντελίδη σύμφωνα με την εφημερίδα Έθνος. Μπορεί λοιπόν η υπόθεση για το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον κοσμαγάπητο τραγουδιστή να μπήκε στο αρχείο, ωστόσο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι δυο κοπέλες πρόκειται να καταθέσουν αγωγές προς αρκετές κατευθύνσεις το επόμενο διάστημα.

Όπως διαβάζουμε λοιπόν, το ένα σκέλος των αγωγών ενδεχομένως θα καθυστερήσει λίγο. Και αυτό γιατί απαιτείται η αποκατάσταση της υγείας των δύο κοριτσιών. Έτσι, στην συνέχεια να μπορούν να διεκδικήσουν τις νόμιμες αποζημιώσεις από την ασφαλιστική εταιρία του αυτοκινήτου.

Το δεύτερο σκέλος αφορά σε αγωγές που σκοπεύει να καταθέσει η πλευρά της Μίνας Αρναούτη η οποία αναμένεται να κινηθεί νομικά ενάντια σε όσους δυσφήμησαν και προσέβαλαν την προσωπικότητά της τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Η ίδια η Μίνα Αρναούτη μάλιστα επιβεβαίωσε εμμέσως το δημοσίευμα, γράφοντας στο Facebook: «Μετά τις μηνύσεις και τις αγωγές νομίζω ότι ο καθένας, μετά την απόφαση των δικαστηρίων ότι έλεγα την αλήθεια, θα είχε πληγωθεί και θα πέρναγε στην αντεπίθεση...
Βλέπετε οι μάχες που δίνω στις αίθουσες των χειρουργείων που συνεχίζονται και δεν ξέρω για πόσο ακόμα δεν ευαισθητοποίησαν κανέναν τους... ήρθε η ώρα!!! Για όνομα πια.... δεν είμαι και ο Ιησούς..».

fthis.gr