Ραγδαίες εξελίξεις για νεκρό άντρα στη Δάφνη: Τι έδειξε η νεκροψία

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ποια τα αποτελέσματα της νεκροψίας στον άντρα που βρέθηκε σε κάδο απορριμάτων στην περιοχής της Δάφνης;

Ανατριχιαστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως, μετά την εύρεση πτώματος άντρα το πρωί, μέσα σε κάδο στη Δάφνη, στη συμβολή των οδών Παπαναστασίου και Ηροδότου.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που διενήργησε την νεκροτομή στον 73χρονο άντρα, η ταυτότητα του οποίου βρέθηκε λίγα μέτρα από τη σορό, ο άνδρας είχε δολοφονήθεί πριν από τουλάχιστον 20 ημέρες, καθώς όταν εντοπίστηκε στον κάδο, ήταν σε προχωρημένη σήψη.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο άτυχος άνδρας, ήταν τυλιγμένος με κουβέρτα και βρισκόταν μέσα σε υπνόσακο τοποθετημένος μέσα σε κάδο απορριμάτων.

Ο ιατροδικαστής, βρήκε και δύο καλώδια περασμένα στα πόδια και στα χέρια του 73χρονου άντρα, κάνοντας τη διαπίστωση, ότι ενδεχομένως είχαν χρησιμοποιηθεί για χειρολαβές προκειμένου να μετακινηθεί το άψυχο σώμα από τον ή τους δολοφόνους.

Το θύμα φέρει κακώσεις στο κεφάλι και ίχνη στραγγαλισμού. Ο άνδρας, το πτώμα του οποίου ανακάλυψε ένας υπάλληλος καθαριότητας του Δήμου, τα ξημερώματα της Πέμπτης, φορούσε ρούχα από τη μέση και πάνω.

Οι κάτοικοι της περιοχής στη Δάφνη είναι ακόμη σοκαρισμένοι, γιατί όπως λένε δεν έχει ξανά συμβεί κάτι παρόμοιο στην περιοχή τους.

Αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες για το φρικτό έγκλημα του άντρα στη Δάφνη, διότι μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να τον έχει αναζητήσει κανένας δικός του άνθρωπος.

Επίσης, περιμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα της αστυνομίας, για το ποιος μπορεί να σκότωσε με αυτό τον άγριο τρόπο τον άτυχο άνδρα, τον οποίον και μετέφερε σε κάδο απορριμάτων.

Πηγή: fimes.gr