Νέο βίντεο με ‘Ελληνα πολίτη στον Έβρο που έπιασε μετανάστες: «Βλέπετε; Άλλοι τέσσερις επενδυτές…»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Νέο βίντεο με αυτόκλητο “πολιτοφύλακα” στον Έβρο να έχει συλλάβει 4 μετανάστες έρχεται στο φως της δημοσιότητας, λίγες μόλις μέρες μετά την παρέμβαση του Αρείου Πάγου για αντίστοιχο περιστατικό.

Στο βίντεο, ο αυτόκλητος “σερίφης” φαίνεται να έχει συλλάβει, με τη βοήθεια τουλάχιστον δύο ακόμα ατόμων, τέσσερις μετανάστες που βρίσκονται στο έδαφος. Ένας εξ αυτών μάλιστα μοιάζει να είναι τραυματισμένος.

“Άλλους τέσσερις… Βλέπετε; Μέρα μεσημέρι, που είναι οι αρχές…που είναι οι αρχές, που είναι οι αρχές… Άλλους τέσσερις επενδυτές, παίρνουμε τηλέφωνο αστυνομία δεν βγάζει δίκτυο…” ακούγεται να λέει στο βίντεο ο άνδρας, ο οποίος είναι ντυμένος με στρατιωτικά ρούχα.

Από κάτω υπάρχουν δεκάδες σχόλια που καλούν σε εκτελέσεις προσφύγων (“κάψτε τους”, “σφάχτε τους”, “κλείσε την κάμερα και κρέμασε τους”, “μη βγάζετε βίντεο, κάντε αυτό που πρέπει”).

Το νεό αυτό περιστατικό συνέβη, σύμφωνα με τα λεγόμενα του αυτόκλητου “σερίφη” που ανέβασε το βίντεο στα social media, στην Αισύμη Εβρου. Πάντως, λίγες ώρες αργότερα το κατέβασε.

Το βίντεο έχει αναπαραχθεί στα κοινωνικά δίκτυα και από τον διασώστη Ιάσονα Αποστολόπουλο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ