Σχολικό λεωφορείο γεμάτο παιδιά παραβίασε STOP και συγκρούστηκε με ΙΧ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ανάστατη η Εύβοια από σοκαριστικό τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη Χαλκίδα με σχολικό λεωφορείο να παραβιάζει στοπ και να χτυπά όχημα που οδηγούσε γυναίκα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες το περιστατικό συνέβη στις 07:30 το πρωί στο Πάρκο Ελευθερίας Χαλκίδας όταν το σχολικό αστικό λεωφορείο νούμερο 16 παραβίασε STOP και χτύπησε το αυτοκίνητο της κοπέλας που κινείτο κανονικά στην πορεία της.

Το λεωφορείο ήταν γεμάτο παιδιά που τα πιο πολλά ήταν όρθια εντός του οχήματος και με την σύγκρουση έφυγαν μπροστά.

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.

Έντρομη πολίτης, όπως αναφέρει με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατήγγειλε το περιστατικό στα Αστικά ΚΤΕΛ για να αντιμετωπίσει και να παρατηρήσει όπως περιγράφει, πρωτοφανή για τα δεδομένα, αδιαφορία.

Συγκεκριμένα, τονίζει πως οι αρμόδιοι δεν έδειξαν ιδιαίτερη ανησυχία για το γεγονός και προσθέτει πως η τροχαία δεν είχε φτάσει στο σημείο ακόμη και μια ώρα αργότερα από το ατύχημα.

“Το κατείγγηλα στα Αστικά ΚΤΕΛ και μου απάντησαν “Ναι εντάξει κυρία μου έγινε ένα ατύχημα”!!!Έφυγα 1 ώρα μετά από το τόπο του ατυχήματος και τροχαία δεν είχε έρθει ακόμα!!!”, γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της εκφράζοντας επί της ουσίας αγανάκτηση για το γεγονός πως εν έτει 2023 υφίστανται τέτοια περιστατικά.

Πηγή: evima.gr