Απίστευτο περιστατικό στη Μεταμόρφωση: Αδέσποτη σφαίρα έσπασε τζάμια εν κινήσει οχήματος – Γλίτωσαν οι επιβαίνοντες

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κοντά στο σημείο όπου συνέβη το περιστατικό υπάρχει καταυλισμός Ρομά

Από «θαύμα» ζουν οδηγός και συνοδηγός επαγγελματικού βαν, όταν σταματημένοι σε φανάρι επί της λεωφόρου Τατοΐου στο ύψος της Μεταμόρφωσης, διαπέρασε το όχημα τους μια αδέσποτη σφαίρα με αποτέλεσμα τα τζάμια και από τις δυο πόρτες του οχήματος να γίνουν θρύψαλα.

Για καλή τους τύχη, τόσο ο 60χρονος οδηγός όσο και ο 25χρονος συνοδηγός δεν τραυματίστηκαν από τα θραύσματα, ωστόσο εξακολουθούν να βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, από τη στιγμή που για λίγα μόνο εκατοστά γλίτωσαν από τον θάνατο .

Το περιστατικό, συνέβη γύρω στις 14:00 όταν κατά την επιστροφή τους από την περιοχή Αχαρναί προς την έδρα της εταιρείας, όπου οι δύο άνδρες εργάζονται στο Μαρούσι, ακινητοποιήθηκαν στο φανάρι που βρίσκεται στο ύψος της Μεταμόρφωσης κοντά στην Εθνική Οδό.

Μέσα σε λίγα λεπτά κι όσο έμεναν αμέριμνοι στις θέσεις τους, μέχρι να ανάψει το φανάρι πράσινο και να συνεχίσουν την πορεία τους, μια σφαίρα πέρασε αρχικά από το μικρό σταθερό τζάμι της πόρτας του συνοδηγού και στη συνέχεια βρέθηκε μέσα στην καμπίνα του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι της πόρτας του οδηγού.

Οι δυο συνάδελφοι σώθηκαν από τύχη. Η οποιαδήποτε κίνηση του σώματός τους εκείνη την στιγμή θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για τη ζωή τους.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, οι δυο άνδρες πανικοβλήθηκαν και κάλεσαν την αστυνομία.

Αστυνομικοί του ανακριτικού τμήματος βρήκαν τη σφαίρα που χτύπησε το βαν, ενώ ενημέρωσαν τους δυο συναδέλφους πως κοντά στο σημείο όπου συνέβη το περιστατικό υπάρχει καταυλισμός Ρομά κι ίσως από εκεί κάποιος να πυροβόλησε προς άγνωστη πορεία.

Πηγή: protothema.gr