Θέλει να αφαιρέσει χειρουργικά το πέος του για να μοιάσει με…εξωγήινο (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Θέλει επίσης να ξεφορτωθεί τις ρόγες του και τον αφαλό του για να αποκτήσει την εμφάνιση που ονειρευόταν πάντα

Το αστρονομικό ποσό των 50.000 δολαρίων (σχεδόν 47.000 ευρώ) έχει ξοδέψει ήδη ο Vinny Ohh, ένας 22χρονος άνδρας από το Λος Άντζελες, στο πλαίσιο της μεταμόρφωσής τους σε έναν... εξωγήινο χωρίς φύλλο, την οποία σκοπεύει να ολοκληρώσει αφαιρώντας χειρουργικά το πέος του.

Ο νεαρός make up artist έχει υποβληθεί μέχρι στιγμής σε 110 επεμβάσεις για να αποκτήσει το σώμα των ονείρων του, το οποίο - κατά τον ίδιο - πρέπει να αντανακλά τον τρόπο που αισθάνεται μέσα του, δηλ. σαν ένα πλάσμα εκτός της γήινης πραγματικότητας, που δεν είναι ούτε άντρας ούτε γυναίκα.

Εκτός από τις ρινοπλαστικές, τις επεμβάσεις στα χείλια του και τις δεκάδες πλαστικές σε άλλα σημεία του σώματός του, ο Ohh συνηθίζει να φορά μαύρους φακούς επαφής (που καλύπτουν όλο το μάτι) και να βάφει τα μαλλιά του σε extreme χρώματα που προωθούν το image του εξωγήινου.

Αν και μέχρι στιγμής ο νεαρός δεν διαφέρει ιδιαίτερα εμφανισιακά από κάποιους ακραίους φαν της Cybergoth και Industrial σκηνής, οι επόμενες αλλαγές που σχεδιάζει να κάνει στο σώμα του προκαλούν πραγματικά ανατριχίλα. Ο Vinny ονειρεύεται σύντομα να αφαιρέσει τα γεννητικά του όργανα, τις ρόγες του και τον αφαλό του, ενώ θέλει ακόμα να κάνει μυτερά τα αυτιά του και να φαρδύνει το μέτωπό του.

Αν και είναι αμφίβολο εάν θα βρεθεί γιατρός που θα δεχτεί να πραγματοποιήσει τη χειρουργική αφαίρεση των γεννητικών οργάνων του εκκεντρικού νεαρού, το σίγουρο είναι ότι ο 22χρονος δεν θα παραιτηθεί από την προσπάθεια του να τα ξεφορτωθεί. «Με τα χρόνια, έχω συνειδητοποιήσει ότι δεν είμαι gay, bi, trans ούτε τίποτα από τα παραπάνω. Θέλω απλώς να είμαι ο εαυτός μου και να δείξω στον κόσμο ότι δεν είναι απαραίτητο να τα βάζουμε όλα σε κουτάκια», δηλώνει ο ίδιος.