Φλέγεται η Θεσσαλονίκη: Ξεφυτρώνουν νέες εστίες επεισοδίων – Έπεσαν πυροβολισμοί (βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Επεισόδια περιμετρικά της πόλης - Σε λίγο ξεκινάει η πορεία για τον Γρηγορόπουλο στο κέντρο

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στον οικισμό Αγία Σοφία στη δυτική Θεσσαλονίκη, με τα επεισόδια για τον πυροβολισμό 16χρονου από αστυνομικό, να συνεχίζονται, την ώρα που συνεχώς προκύπτουν νέες εστίες επεισοδίων σε διάφορα σημεία της πόλης.

Μάλιστα, στον οικισμό Αγία Σοφία, υπάρχουν αναφορές και για πυροβολισμούς από τη μεριά των ρομά και ακούγονται μάλιστα και σε video, που δημοσίευσε το protothema.

Ρομά έχουν στήσει εδώ και ώρα οδοφράγματα στην κεντρική οδό Πόντου στα Διαβατά πίσω από τον οικισμό "Αγία Σοφία", έχοντας ανάψει φωτιές σε αντικείμενα που έριξαν στη μέση του δρόμου και αποτρέποντας την διέλευση των οχημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες επιχείρησαν να κινηθούν επιθετικά και εναντίον του Τμήματος Μεταγωγών που βρίσκεται στην περιοχή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πυρπόλησαν δύο μηχανήματα έργου που βρίσκονται στην περιοχή. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έχει κληθεί η Πυροσβεστική για την κατάσβεση των φωτιών.

Παράλληλα νωρίτερα οδοφράγματα στήθηκαν κοντά και στα Τσαΐρια με το δρόμο για Μχανιώνα να κλείνει για λίγα λεπτά. Αυτή την ώρα οδοφράγματα έχουν στηθεί από ρομά κοντά στη Χαλκηδόνα, με την παλιά εθνική Θεσσαλονίκης - Βεροίας να παραμένει κλειστή.

Σημειώνεται πως εντός ολίγου αναμένεται η μεγάλη πορεία για την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με την Τροχαία να εφαρμόζει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με κλειστούς δρόμους.

br