Πορνογραφικές φωτογραφίες ενηλίκων με αγοράκια στο laptop του 28χρονου που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μία ακόμη κακουργηματική κατηγορία σε βάρος του Δημήτρη Κραβαρίτη – Το laptop χρησιμοποιούσε και η μητέρα του

Νέες διαστάσεις παίρνει η σοκαριστική υπόθεση ασέλγειας σε τετράχρονο αγόρι που αποκαλύφθηκε στο Αγρίνιο, με τον κατηγορούμενο Δημήτρη Κραβαρίτη να βρίσκεται αντιμέτωπος με μια ακόμη κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορία.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr στον 28χρονο αναμένεται να ασκηθεί δίωξη από την Εισαγγελία Αγρινίου (σ.σ. την υπόθεση της ασέλγειας έχει αναλάβει η στρατιωτική δικαιοσύνη καθώς φέρεται να έγινε την περίοδο της στρατιωτικής θητείας του) για παιδική πορνογραφία, καθώς η έρευνα των Αρχών στον φορητό υπολογιστή που κατασχέθηκε από το σπίτι του, αποκάλυψε σοκαριστικά στοιχεία.

Πιο συγκεκριμένα, βρέθηκαν πορνογραφικές φωτογραφίες ενηλίκων με μικρά αγόρια κάτω των δέκα ετών, οι οποίες εκτός από φρικτές, είναι σκληρές και αδιανόητες ταυτόχρονα.

Εκτός από τον Δημήτρη Κραβαρίτη, πρόσβαση στο laptop είχε και η μητέρα του, η οποία θυμίζουμε ότι φέρεται να γνώριζε τις αποτρόπαιες πράξεις του γιου της. Και οι δύο θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για τις σοκαριστικές φωτογραφίες.

Όπως αναφέρει ακόμα το agriniopress.gr, λεπτομέρειες που συγκλονίζουν έγιναν γνωστές και ως προς το περιεχόμενο των ζωγραφιών που έκανε ο τετράχρονος πέρυσι και που κίνησαν τις υποψίες του πατέρα του πως κάτι κακό συνέβη στον γιο του. Μια από αυτές, φέρεται να απεικονίζει μέσα σε ένα δωμάτιο, έναν άνδρα γυμνό σε στύση, ένα μικρό αγόρι και μια γυναίκα.