Παράξενο επεισόδιο με έναν τραυματία σε παιδικό σταθμό στα Πατήσια – Τι ήθελαν εκεί 15χρονα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ήταν 21:00 το βράδυ όταν μία παρέα τεσσάρων ανηλίκων, ηλικίας 14-15 ετών, εμφανίστηκε έξω από τον παιδικό σταθμό και άρχισε να πετάει πέτρες. Το αποτέλεσμα ήταν να σπάσουν τα τζάμια της αποθήκης και να προκληθούν μικρής έκτασης ζημιές.

Εκείνη την ώρα βρισκόταν στον παιδικό σταθμό 27χρονος εργαζόμενος, ο οποίος αντιλήφθηκε τους ανήλικους και άρχισε να τους καταδιώκει. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 27χρονος έβγαλε μαχαίρι για να τους ακινητοποιήσει και ακολούθησε συμπλοκή. Ο 27χρονος φέρεται να τραυμάτισε στο πρόσωπο έναν 14χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Άμεσης Δράσης έφτασαν στο σημείο και ξεκίνησαν έρευνα. Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος του 27χρονου για απειλή και τον νόμο περί όπλων, ενώ σε βάρος των δύο ανήλικων για φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Οι δύο 14χρονοι με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ προσωρινά ελεύθερος αφέθηκε και ο 27χρονος αφού πρώτα ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία.