Αίγινα: Βίντεο-ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό του ξενοδόχου και της 67χρονης μητέρας του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σοκαριστικά πλάνα βλέπουν το φως της δημοσιότητας απο τον άγριο ξυλοδαρμό του ξενοδόχου και της 67χρονης μητέρας του σε πάρκινγκ στην Αίγινα.

Όπως φαίνεται στα πλάνα του Mega, δύο γεροδεμένοι άνδρες εμφανίζονται ξαφνικά στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου της 67χρονης φορώντας μάσκες για τον κορωνοϊό και καπέλα προκειμένου να καλύψουν τα χαρακτηριστικά τους, σε μια προσπάθεια να «σβήσουν» -ανεπιτυχώς- τα ίχνη τους.

Τους αιφνιδιάζουν και ο ένας χτυπά τον γιο και σχεδόν ταυτόχρονα ο άλλος ρίχνει μπουνιά στην γυναίκα που σωριάζεται στο έδαφος χάνοντας ακαριαία τις αισθήσεις της. Σημειώνεται πως παρών στο άγριο σκηνικό είναι και ο 4χρονος γιος του θύματος!

«Ρωτάει ο γιος μου "τι ακριβώς θέλετε" και λέει ο άσπρος "πού είναι η θάλασσα;". Σηκώνει ο γιος μου το χέρι και δεν προλαβαίνει να του πει "από εκεί" και αυτός τον χτυπάει. Έρχεται ο μαύρος με τα ρούχα και χτυπάει εμένα εδώ. Χτυπάει τον γιο μου πέφτει κάτω. Πέφτει το μωρό κάτω εδώ, είναι ο εγγονός μου 4 ετών» περιγράφει η 67χρονη Ανθούλα Τζαρίμα, θύμα της άγριας επίθεσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

αιγινα1

αιγινα22

Ο γιος της ξενοδόχου πέφτει πάνω στο τετράχρονο παιδί του και εκείνο έντρομο αρχίζει να ουρλιάζει έχοντας βάλει παράλληλα τα κλάματα. Το ακραίο σκηνικό που αντίκρισε ο μικρός είναι ο πατέρας του πεσμένος στο έδαφος και η γιαγιά του αιμόφυρτη και αναίσθητη.

Παρά τα συνεχόμενα χτυπήματα που δεχόταν ο άνδρα, βρήκ τη δύναμη να σηκωθεί και να αρχίσει να καλεί σε βοήθεια. Τότε, οι δράστες το έβαλαν στα πόδια δίνοντας «τέλος» στο μαρτύριο της οικογένειας.

αιγιαν3

αιγινα4

protothema.gr