Νέο λάθος της Αρναούτη: Το βίντεο, η νύχτα και η διαγραφή!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσοτερα λάθη θα διαπιστώνουμε. Όχι μόνο εμείς αλλά κυρίως οι αρμόδιες αρχές. Οι εταιρείες, οι δικηγόροι, οι ασφαλιστικές.

Απο προχθές το βράδυ «κοσμούσε» την σελίδα της Αρναούτη στο Instagram ένα βίντεο απο νυχτερινή διασκέδασή της. Μάλιστα τόσο το gossip-tv.gr αλλά και άλλες ιστοσελίδες χρησιμοποίησαν το υλικό για να αναδείξουν στιγμές απο την ζωή μιας κοπέλας που ενεπλάκη στο τροχαίο που στοίχισε την ζωή στον τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.

Το βίντεο αποτύπωνε στιγμές της μπαργούμαν απο νυχτερινή έξοδο. Ξαφνικά αργά το απόγευμα χθές το βίντεο διεγράφη. Σύμφωνα με κάποιες πηγές η Αρναούτη διέγραψε το βίντεο μετά απο παρέμβση του δικηγόρου της. Κι αυτό διότι δεν μπορείς να διεκδικείς αποζημιώσεις απο τη μια επικαλούμενος πολυτραυματισμούς κι απο την άλλη να δείχνεις ότι βγαίνεις διασκεδάζεις τα σπάς.

Άλλοί πάλι λένε πώς όλο αυτό ήταν ένα παιχνιδάκι της Αρναούτη, η οποία φαίνεται να απολαμβάνει την ενασχόληση των media μαζί της, προκειμένου να δείξει σε αυτούς που την πολιορκούν με αιχμηρά σχόλια, ότι δεν μασάει και πώς περνάει καλά.

Εγώ πάλι ξέρω πώς ένας άνθρωπος όταν φτάνει σε ένα τόσο οριακό σημέιο για την ζωή του προσέχει πολύ «το μετά». Δεν λέω να μην βγεί να ξεσκάσει να διασκεδάσει, να περάσει καλά. Λέω πώς το ποστάρισμα ενός βίντεο στα social media όταν γνωρίζω πώς κάποιοι άλλοι κλαίνε ακόμη για την απώλεια ενός ανθρώπου και άλλοι έχουν έρθει σε αδιέξοδο απο τις αντιφάσεις μου… είναι τουλάχιστον προκλητικό.

Κι απο την φαίνεται η Μίνα γουστάει να προκαλεί, σε αντίθεση με τη Φρόσω που έχει «εξαφανιστεί»… Τυχαίο;