Πακιστανοί για βιασμό 23χρονης: «Έγινε με τη συναίνεσή της»!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η ΕΛ.ΑΣ εντόπισε τους δύο Πακιστανούς, οι οποίοι φέρεται να βίασαν την 23χρονη κοπέλα στην Σέριφο. Οι ύποπτοι ως δράστες έδωσαν κατάθεση και ισχυρίστηκαν ότι δεν κακοποίησαν σεξουαλικά την κοπέλα αλλά ότι συνέβη έγινε με την συγκατάθεσή της.

Και οι δύο Πακιστανοί υποστήριξαν ότι είδαν την 23χρονη να πίνει μόνη της στο μπαρ στην παραλία Λιβάδι, λέγοντας μάλιστα ότι είχαν φύγει όλοι οι φίλοι της και θέλησαν να την κεράσουν. Δε δίστασαν μάλιστα να πουν ότι έφυγαν μαζί και πήγαν στην παραλία Αυλόμωνας διαψεύδοντας το γεγονός ότι τη βίασαν και την εγκατέλειψαν αλλά ισχυριζόμενοι ότι συνευρέθηκαν ερωτικά μαζί της με τη θέλησή της.

Στη συνέχεια επικαλέστηκαν πλάνα από κάμερες ασφαλείας ενός μπαρ που σύμφωνα με τους ίδιους τους δείχνει να επιστρέφουν μαζί και να συνεχίζουν να πίνουν ποτά.
Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε η κοπέλα και τα όσα ψάχνουν οι αρχές, οι δύο δράστες φαίνεται να είναι γνωστοί σε κατοίκους του νησιού, ενώ παράλληλα οι Αστυνομικοί του τοπικού τμήματος κάνουν «φύλλο και φτερό» το νησί για να τους συλλάβουν και να μην κινδυνέψει κι άλλος πολίτης.

«Ήμουν έξω για ποτό στο λιμάνι του νησιού, έχοντας καταναλώσει μικρή ποσότητα αλκοόλ μέχρι την ώρα που έφτασα στο μαγαζί (αναφέρει όνομα επιχείρησης) κι έκατσα να πιω ένα ποτό. Δυο άτομα φαίνεται να έριξαν κάτι στο ποτό μου, όταν άρχισα να χάνω την αίσθηση του τι συμβαίνει. Τα δυο άτομα με πήραν από το μαγαζί και με πήγαν σε μια απομονωμένη παραλία, δε θυμάμαι πως με παρέσυραν ως εκεί, θυμάμαι να με κρατάει το ένα από τα δυο άτομα και να με βιάζει, ενώ το άλλο άτομο μου κράταγε τα χέρια και προσπαθούσε να με ηρεμήσει.

Το αμέσως επόμενο πράμα που θυμάμαι είναι να με τραβάνε από τα χέρια στην παραλία και εγώ να προσπαθώ να τρέξω αλλά να μην τα καταφέρνω και εκείνοι να με πιάνουν και να με κρατάνε ξανά. Κάποια στιγμή συνεννοήθηκαν σε άλλη γλώσσα μάλλον να με αφήσουν και όταν άρχισα να τρέχω βρήκα μια παρέα και τους είπα πως με κυνήγαγαν δυο άτομα, αλλά εκείνοι φαίνονταν να είναι μεθυσμένοι, οπότε δεν ενδιαφέρθηκαν ιδιαίτερα και με πήγαν απλά σπίτι μου. Τα δυο άτομα είναι χρώματος, μίλαγαν άλλη γλώσσα. Ο ένας φαινόταν πιο ντροπαλός και είχε λίγα κιλά παραπάνω, ενώ ο άλλος ήταν πιο λιγνός».

br