Υπόθεση Παντελίδη: Οι απειλές στον Τριαντάφυλλο και ο φόβος στη νύχτα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είναι δεδομενο πως η υπόθεση Παντελίδη θα αργησει πολύ να κλείσει.

Είναι ένας φάκελος με πολλές ασάφειες… καθώς πολλοί είναι εκείνοι που φέρονται να μην έχουν κάνει ολοκληρωμένα την δουλειά τους. Οι καθυστερήσεις είναι πολλές. Και τα πορίσματα που αναμένονται τις επόμενες μέρες των εμπειρογνωμώνων θα ρίξουν κι άλλο φώς στην ιστορία.

Πίσω απο το τυπικό κομμάτι όμως υπάρχει ένας άλλος κόσμος. Αυτός της νύχτας. Ένας κόσμος που δεν έχει κανονες… δεν έχει όρια, δεν εχει νόμους. Ακόμη και οι άγραφοι νόμοι του παρελθόντος δεν τηρούνται, μιας και οι νέοι παίκτες… μόνο παντελονάτοι δεν είναι.

Πληροφορούμαι πώς τον τελευταίο καιρό ο αδερφός του νεκρού τραγουδιστή δέχεται διάφορα τηλεφωνήματα απο απόκρυψη στα οποία τον απειλούν κάποια «γατάκια» να σταματήσει την ερευνα του. Τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια είναι πολύ κοντά στην ανακάλυψη νέων μαρτύρων που προφανώς είδαν άκουσαν ή βρέθηκαν σε σημείο. Τόσο του δυστυχήματος είτε και λίγο πρίν απο αυτό.

Βεβαιως σκύλος που γαυγίζει δεν δαγκώνει. Λες και οι απειλές θα κάνουν την οικογένεια να σταματήσει να ψάχνει…

Πάντως την ίδια στιγμη πολλοί είναι και οι φίλοι του Παντελή που δεχονται απειλές και μπούλινγκ απο διάφορες παρέες της νύχτας. Τι να φοβούνται άραγε αυτοί που απειλούν;

Πηγή: Nassosblog