Έγκλημα στη Δάφνη: «Φώναξε βοήθεια δύο φορές και μετά σιγή» – Κόλαση η ζωή της 31χρονης – Τη χτυπούσε και την είχε εγκλωβισμένη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η 31χρονη είχε εκμυστηρευτεί σε μια φίλη της τον εφιάλτη που ζούσε και ήθελε να φύγει από το σπίτι – Σοκαριστικές μαρτυρίες από τους γείτονες στη Δάφνη

Σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως, σχετικά με τη νέα γυναικοκτονία στη Δάφνη, όπου ο 39χρονος Αλβανός σκότωσε την 31χρονη σύζυγό του επειδή τη ζήλευε.

Φαίνεται πως η κοπέλα ζούσε έναν εφιάλτη, αφού ο σύζυγός της την είχε εγκλωβισμένη, δεν την άφηνε να κάνει και να πάει πουθενά χωρίς την έγκρισή του, ενώ τη χτυπούσε συχνά στους έντονους καβγάδες που είχαν.

Σύμφωνα με το Mega, η 31χρονη είχε εκμυστηρευτεί σε μια φίλη της την κόλαση που ζούσε και μάλιστα είχε εκφράσει την πρόθεσή της να φύγει από το σπίτι και τον γάμο, χωρίς να έχει κάποιο ξεκάθαρο σχέδιο. Μάλιστα, τα όσα ζούσε φαίνεται πως τα γνώριζαν και στην οικογένειά της, όμως κανείς δεν έκανε τίποτα…

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης ισχυρίστηκε πως ζήλευε τη σύζυγό του και πως είχαν συχνούς καβγάδες το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ένας τέτοιος καβγάς συνέβη και χθες το βράδυ στο ψητοπωλείο που διατηρεί η οικογένεια, σε πολύ κοντινή απόσταση από το σπίτι τους, στην πλατεία Χαραυγής στη Δάφνη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όπως αναφέρεται από το φιλικό περιβάλλον της άτυχης γυναίκας, ο δράστης φέρεται να της ασκούσε διαρκή έλεγχο και να την περιόριζε, παρά το γεγονός ότι μπροστά σε τρίτα πρόσωπα εμφανιζόταν ως ένας ευχάριστος και χαμογελαστός άνθρωπος.

Οι καβγάδες ήταν έντονοι τόσο στο σπίτι όσο και στο μαγαζί, όμως μπροστά σε πελάτες και γείτονες ο 39χρονος είχε άλλο προφίλ, πιο ευγενικό και πιο πράο…

Καταγγελία σοκ από γειτόνισσα: “Κάλεσα στις 11 Ιουλίου το 100 για ενδοοικογενειακή βία”

Όπως φαίνεται, οι καβγάδες και οι εντάσεις στο σπίτι της οδού Λάμπρου Κατσώνη ήταν συχνοί, με αποτέλεσμα στις 11 Ιουλίου, μία γειτόνισσα του ζευγαριού να καλέσει την αστυνομία, καταγγέλλοντας περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ακούγοντας προφανώς φωνές από το διπλανό διαμέρισμα.

Η καταγγελία λοιπόν έγινε 19 ημέρες πριν τη γυναικοκτονία, με τη γειτόνισσα να αφήνει αιχμές, σημειώνοντας ότι οι άνδρες της ΕΛΑΣ που εκείνο τα βράδυ έφτασαν έξω από το σπίτι, δεν βγήκαν καν από περιπολικό. Απλώς άνοιξαν τα παράθυρα του οχήματος και έφυγαν.

“Σήμερα βράδυ κάλεσα το 100 για ενδοοικογενειακή βία σε γειτονικό διαμέρισμα που ζει και ανήλικο. Τα κουδούνια αλλάχτηκαν τη Παρασκευή και έδωσα το δικό μου φυσικά για να μπουν στην πολυκατοικία. Το περιπολικό ήρθε μετά από 25 λεπτά, δεν μπήκαν καν στον κόπο να κατέβουν, άνοιξαν απλά τα παράθυρα και έφυγαν!!! ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΑ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΘΟΡΥΒΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ. ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΠΑΙΔΕΣ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ. ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΣΦΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΝΑΞΟΥΝ” ανέφερε η γυναίκα στην ανάρτησή της.

Μόλις 19 ημέρες μετά, η εν λόγω γειτόνισσα επανήλθε με νέα ανάρτηση, γράφοντας: “Τη σκότωσε τελικά. Μόνο αυτό έχω να πω”.

“Την αστυνομία την είχα καλέσει 11/7, δεν ξέρω αν ήταν δώδεκα και πέντε το βράδυ ή δώδεκα παρά πέντε οπότε ημερολογιακά θα ήταν 10/07, επειδή εκείνη την ημέρα είχαμε ακούσει πολλή φασαρία, έπιπλα, έναν γενικότερο πανικό εντός σπιτιού, την είχα ακούσει να φωνάζει βοήθεια”, είπε η συγκεκριμένη γειτόνισσα στο Mega.

“Απευθείας με το που φώναξε βοήθεια σήκωσα το τηλέφωνο, κάλεσα το 100, έκανα καταγγελία για οικογενειακή βία, έδωσα το δικό μου κουδούνι γιατί είχαμε αλλάξει τα κουδούνια για να μπορέσουν να έχουν άμεση πρόσβαση.

Περίμενα στο μπαλκόνι, ήρθαν μετά από 25 λεπτά το περιπολικό πέρασε, άνοιξαν τα παράθυρα, δεν κατέβηκε κάποιος και φύγανε. Αυτή ήταν η διαδικασία που έγινε στις 11 του μήνα”, ανέφερε.

Και συμπλήρωσε: “Δεν ήταν η πρώτη φορά που τους είχαμε ακούσει να τσακώνονται είχε γίνει ένα παρόμοιο περιστατικό, δεν μπορώ όμως να θυμηθώ. Μπορεί να είναι και μήνες πιο πριν, το οποίο με είχε θορυβήσει για πρώτη φορά, το οποίο είχε σταματήσει, αλλά μέχρι εκεί, άλλα τσακωμοί υπήρχαν”.

“Σήμερα ήμουν το πρωί στο σπίτι, άκουσα την αδικοχαμένη κοπέλα να φωνάζει δύο φορές βοήθεια και μετά η απόλυτη σιγή. Αυτό έγινε περίπου στις 10:20. Άνοιξα την πόρτα της εισόδου και δεν άκουγα τίποτα άλλο. Τσακώνονταν συχνά πολλές φορές. Μπορεί να τσακωθεί ένα ζευγάρι για μικροπράγματα και να ηρεμήσουν άμεσα και έτσι δεν έδωσα την σωστή σημασία γιατί σταμάτησε αμέσως να φωνάζει. Ήταν πολύ γρήγορο”, ανέφερε χαρακτηριστικά στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6.

Τη σκότωσε με μαχαίρι και πήγε να παραδοθεί

Μετά το φονικό, ο δολοφόνος παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα της Δάφνης και παραδόθηκε, ομολογώντας την αποτρόπαια πράξη του. Στους αστυνομικούς ισχυρίστηκε ότι έφτασε στο έγκλημα επειδή “ζήλευε τη γυναίκα του”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο 39χρονος πήγε τον γιο του για προπόνηση το πρωί της Παρασκευής και όταν γύρισε στο σπίτι, τσακώθηκε ξανά με τη σύζυγό του. Φαίνεται πως προέβη σε χειροδικία και στη συνέχεια άρπαξε ένα μαχαίρι και τη σκότωσε.

Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί οι οποίοι μετέβησαν στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου, εντόπισαν την άτυχη γυναίκα νεκρή, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το θύμα έφερε θανατηφόρο τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην τραχηλική χώρα.

Το ζευγάρι διατηρούσε ψητοπωλείο στην πλατεία Χαραυγής στη Δάφνη και έχει και έναν γιο 8 χρόνων.

Ο καθ’ ομολογία συζυγοκτόνος συνελήφθη και ανακρίθηκε από τους αστυνομικούς.