Κορωπί – Ξέσπασε ο 13χρονος γιος της 38χρονης δολοφονημένης: «Άρπαξα το μαχαίρι και…»


Τι αποκάλυψε ο 13χρονος γιος της άτυχης 38χρονης, που δολοφονήθηκε στο Κορωπί;

Σοκαριστικές είναι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το έγκλημα στο Κορωπί, από την κατάθεση του 13χρονου γιου του θύματος.

Τραύματα, που δύσκολα θα επουλωθούν, προκάλεσε στην ψυχή του 13χρονου η σκηνή της άγριας δολοφονίας της μητέρας του από την 26χρονη σύντροφο του πατέρα του στο Κορωπί.

Ο 13χρονος παρακολούθησε καρέ-καρέ το θρίλερ με την επίθεση της 26χρονης στην 38χρονη μητέρα του και στην κατάθεσή του, σύμφωνα με την Espresso, περιέγραψε με συνταρακτικές λεπτομέρειες πως προσπάθησε να τη σώσει, μαζί με τον 11χρονο αδερφό του.

«Ξαφνικά ακούσαμε φωνές και βγαίνοντας έξω είδαμε μία γυναίκα να είναι πάνω από τη μητέρα μας κρατώντας ένα μαχαίρι με κόκκινη λαβή. Στο έδαφος υπήρχαν κηλίδες αίματος, που κατάλαβα ότι ήταν από τη μητέρα μου. Αμέσως πιάσαμε τα χέρια της με τον αδερφό μου και προσπάθησα να της πάρω το μαχαίρι. Τότε ήρθε ο πατέρας μου, που άκουσε τις φωνές. Άρχισε να χτυπά τη γυναίκα, προκειμένου να την απομακρύνει. Τότε, της άρπαξα το μαχαίρι και το πέταξα στο οικόπεδο που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι μας», περιγράφει ο 13χρονος.

«Η μητέρα μου είχε παντού πάνω της αίματα και φαινόταν μία μαχαιριά στην πλάτη της. Μας μιλούσε, αλλά φαινόταν ζαλισμένη. Αμέσως με τον πατέρα μου τη βάλαμε στο αυτοκίνητο και φύγαμε για το νοσοκομείο. Σε όλη τη διαδρομή μιλούσε. Μέχρι που φτάσαμε στο νοσοκομείο, φαινόταν ότι είχε λίγο τις αισθήσεις της», αναφέρει ο γιος του θύματος.

Ο ίδιος, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, συμπλήρωσε ότι η μελαχρινή γυναίκα, που εξαφανίστηκε με το «μαγιό και μία δεμένη μπλούζα στη μέση», και σκότωσε τη μητέρα του, είχε προκαλέσει και στο παρελθόν φασαρίες.