Νεκρός βρέθηκε ψαράς που είχε χαθεί από το βράδυ της Παρασκευής

Το ψάρεμα στα Σκροπονέρια κατέληξε σε τραγωδία! Δεύτερος θάνατος ψαρά μέσα σε λίγες ώρες στην Εύβοια.

Μετά τον άνδρα που εντοπίστηκε η σορός του το πρωί της Παρασκευής στη Λιανή Άμμο από δύτη, βρέθηκε νεκρός και ο συνομήλικος του, που αγνοείτο από χθες το βράδυ, στη θαλάσσια περιοχή Σκροπονερίων.

Ο άνδρας χάθηκε όταν η βάρκα, στην οποία βρισκόταν ο ίδιος και ο μπατζανάκης του, αναποδογύρισε εξαιτίας της έντονης θαλασσοταραχής, με αποτέλεσμα να πέσουν και οι δυο στο νερό…

Με δραματικό τρόπο έπεσε η αυλαία των ερευνών για τον εντοπισμό του 68χρονου. η τύχη του οποίου αγνοείτο από χθες το βράδυ. Το δυσάρεστο συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής, όταν οι δυο άνδρες πήγαν για ψάρεμα με την βάρκα στον κόλπο των Σκροπονερίων Ανθηδώνος, περιοχή «βουλευτικά» και ενώ στο σημείο έπνεαν ισχυροί άνεμοι.

Σύμφωνα με το EviaZoom, ο μπατζανάκης του, κατάφερε να κολυμπήσει μέχρι τη στεριά, ωστόσο δεν συνέβη όμως το ίδιο και με τον 68χρονο, όπου από την ώρα που αναποδογυρίστηκε η βάρκα, χάθηκαν τα ίχνη του. Το λιμενικό ειδοποιήθηκε αμέσως με αποτέλεσμα να στηθεί ολόκληρη επιχείρηση η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του αγνοούμενου.

Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε το πρωί στην θαλάσσια περιοχή, Όρμο Σκροπονερίων, από τα σκάφη του Λιμενικού Σώματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο άνδρες έκαναν διακοπές στη περιοχή και διέμεναν μόνιμα στο Περιστέρι Αττικής.

Πηγή: EviaZoom