Υπόθεση Γιακουμάκη: Σοκαριστικές αποκαλύψεις των γονιών του στη μαραθώνια κατάθεσή τους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σήμερα, 1,5 χρόνο μετά, η μητέρα και ο πατέρας του 20χρονου Βαγγέλη πέρασαν την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Ιωαννίνων γύρω στις 10.00 και βγήκαν μετά τις 15.00 το μεσημέρι εμφανώς καταβεβλημένοι, σκυθρωποί και με τη θλίψη ζωγραφισμένη στα προσώπά τους.

Με τη σημερινή κατάθεση των γονιών του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ολοκληρώνεται ο κύκλος των καταθέσεων και αναμένεται στη συνέχεια να απολογηθούν τα οχτώ μέλη της παρέας των "σκληρών" Κρητικών που βαρύνονται με τις κατηγορίες των επικίνδυνων σωματικών βλαβών και άσκηση παράνομης βίας κατ΄εξακολούθηση σε βάρος του 20χρονου σπουδαστή της Γαλακτοκομικης Σχολής στα Ιωάννινα.

Βγαίνοντας από το Δικαστικό Μέγαρο, σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ, ο ποινικολόγος των Ιωαννίνων και δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη Δ. Μπούκας, ανάφερε:

"Οι γονείς κατέθεσαν σήμερα εκείνα τα στοιχεία που οι ίδιοι αξιολογούν ως ιδιαιτέρως σημαντικά. Είναι θετικό το ότι προχωρά η υπόθεση με ικανοποιητικό ρυθμό αν αναλογιστεί κανείς τους ρυθμούς που κινείται η δικαιοσύνη".

Ο κ.Μπούκας είπε επίσης ότι σε σύντομο διάστημα αναμένονται περισσότερες εξελίξεις σχετικά με την εκδίκαση της υπόθεσης. "Οι γονείς του Βαγγέλη δεν είχαν άμεση γνώση των όσων συνέβαιναν εδώ στα Ιωάννινα γιατί αν είχαν θα είχαν λάβει και δραστικά μέτρα. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η περαίωση των υποθέσεων" είπε ο κ.Μπούκας για να συνεχίσει υπογραμμίζοντας πως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως η οικογένεια έχει άλλα δύο παιδιά και όσο η υπόθεση εξακολουθεί να αιωρείται αυτό είναι οδυνηρό για τα παιδιά αλλά και για όλη την οικογένεια .

"Οι γονείς του Βαγγέλη είναι εξαίρετοι άνθρωποι και χειρίζονται την κατάσταση μετά τον χαμό του παιδιού τους με υποδειγματική αξιοπρέπεια και χαρισματικές ψυχολογικές αντοχές, ενώ παράλληλα αισθάνονται απέραντη ευγνωμοσύνη σε όλους όσοι τους συμπαραστάθηκαν απο την πρώτη στιγμή, σε όλο τον απλό τον κόσμο το ενδιαφέρον του οποίου εξακολουθεί να παραμένει αμείωτο και μάλιστα και αυξανόμενο για τον Βαγγέλη "κατέληξε ο Δ.Μπούκας.

[g_youtube v="sY2AG631Sgs"]

Πηγή βίντεο και φωτογραφιών: Epirus – tv- news.blogspot.gr