Σοκ μητέρας Λοϊζίδη: Τι βρέθηκε δίπλα στην κόρη – Τι αποκλείει η ΕΛΑΣ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δείτε τι δήλωσε η Αγγελίκη Λοϊζίδη για τον θάνατο του συζύγου και της κόρης της και τι βρήκε ο ιατροδικαστής.

Απίστευτη εξέλιξη με το θάνατο πατέρα-κόρης Λοϊζίδη που φαίνεται οτι πέθαναν αβοήθητοι από λιμό.

Η τραγική μητέρα και σύζυγος λίγες ώρες μετά από τα τραγικά νέα πήρε ο λεωφορείο των ΚΤΕΛ για να πάει στην Ηλεία όπου βρέθηκαν οι σωροί του 68χρονου Κώστα Λοϊζίδη και της 44χρονη κόρη του Ελένης, 23 μέρες μετά από την εξαφάνιση τους.

«Ήθελαν να πάνε στην εκκλησία. Γιόρταζε η Αγία Μαρίνα. Η κόρη μου, μου είπε: «μαμά θέλω να πάω να ανάψω ένα κερί». Kαι ο πατέρας της, της είπε: «θα σε πάω», δήλωσε η Αγγελική Λοϊζίδη, μιλώντας στο STAR.«Ηταν 400 μέτρα μακρυά».

«Από τότε εξαφανίστηκαν. Εγώ, ο αδελφός μου και η νύφη μου ψάχναμε. Φάγαμε όλο τον κόσμο. Και η αστυνομία και τα ελικόπτερα δεν βρήκαν τίποτα», συμπλήρωσε.

[g_youtube v="pEGjlksoCW4"]

Οπως όλα δείχνουν ένα μοιραίο λάθος στο δρόμο ήταν αρκετό για να βρεθούν σε μία άγνωστη γι αυτούς περιοχή και τελικά να ζήσουν μία απίστευτη τραγωδία.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η Ελένη Λοιζΐδη έχοντας περισσότερες δυνάμεις από τον πατέρα της πέθανε καθώς προσπαθούσε να βρει κάποιον για να ζητήσει βοήθεια. Στα χέρια της είχε ένα μπουκάλι ή ένα παγούρι νερό.

Μετά τις εργαστηριακές εξετάσεις το πόρισμα του Ιατροδικαστή

Έπειτα από λίγες ημέρες αναμένεται να υπάρξει το επίσημο πόρισμα, σχετικά με τα αίτια θανάτου του 68χρονου Κωνσταντίνου Λοιζΐδη και της 44χρονης κόρης του Ελένης, που βρέθηκαν νεκροί σήμερα το πρωί στην θέση Καταρράχι Μπορσίου της Ανδραβίδας. Και τούτο διότι θα πρέπει να αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, με δεδομένο ότι τα δύο πτώματα βρέθηκαν σε προχωρημένη σήψη.

Πάντως από την πρώτη εικόνα και ως πρώτη εκτίμηση, γίνεται λόγος για παθολογικά αίτια θανάτου, σημάδια εξάντλησης και αφυδάτωσης!

Την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, αφού βρέθηκαν στην κατοχή του πατέρα και της κόρης τα χρήματα που είχαν μαζί τους, καθώς και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.