Τροχαίο Αδαμάντιου Μαντή: «Ο νόμιμος σκοτώθηκε και ο παράνομος είναι 18 μήνες έξω» λέει η μητέρα του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Να αποδοθεί δικαιοσύνη για το τροχαίο του νεαρού πολίστα ζητά η μητέρα του Αδαμάντιου Μάντη, ο οποίος έχασε τη ζωή του, από τη θέση του συνοδηγού σε αυτοκίνητο φίλου του, στη λεωφόρο Ποσειδώνος, τον Νοέμβριο του 2019.
«Ο καθ' όλα νόμιμος σκοτώθηκε από τον καθ' όλα παράνομο και ο καθ' όλα παράνομος κυκλοφορεί 18 μήνες έξω και κάνει τη ζωή του» είπε η μητέρα του, μιλώντας στο MEGA.
Η ίδια, αναφερόμενη στις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή στον 21χρονο πολίστα, παρατήρησε ότι ο οδηγός έχει το δικαίωμα να σταματήσει με αλάρμ.
Υπενθυμίζεται ότι το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ο Αδαμάντιος Μαντής, σταμάτησε στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, μετά από θόρυβο που ακούστηκε.
«Έχει γίνει σκοπός της ζωής μου καμία άλλη μητέρα να μην θρηνήσει το παιδί της και κανένας από εμάς να μην κυκλοφορεί στον δρόμο όταν έχει αφαιρέσει τη ζωή κάποιου ανθρώπου» ανέφερε η μητέρα του 21χρονου.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου αρνείται την ευθύνη του.
Με βάση το πόρισμα της Τροχαίας που είχε δει το φως της δημοσιότητας, ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε πάνω στον νεαρό αθλητή έτρεχε με διπλάσια ταχύτητα από το επιτρεπόμενο όριο.

Πηγή: sputniknews