Κορωπί: Σοκάρει ο 41χρονος: «Μου έφαγε τη γυναίκα. Δεν θα μείνει ρουθούνι απόψε…» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με λουτρό αίματος απειλεί πλέον ο 41χρονος άνδρας που βρέθηκε στο επίκεντρο του φρικτού εγκλήματος, που έγινε χθες το βράδυ στο Κορωπί με θύμα την πρώην σύζυγό του και δολοφόνο τη νυν σύντροφό του.

Ο άνδρας που έχει αποκτήσει δύο παιδιά με κάθεμια από τις δύο γυναίκες, εκτός εαυτού πήρε μια καραμπίνα και πήγε πριν από λίγη ώρα στο πατρικό σπίτι της 26χρονης φόνισσας.

Φέρεται να έχει πυροβολήσει και να έχει τραυματίσει τους γονείς της, ενώ έχει τραπεί σε φυγή με την αστυνομία να τον αναζητά, αφού ο ίδιος έχει εκτοξεύσει απειλές εναντίον όλης της οικογένειας της 26χρονης.

Ο 41χρονος μίλησε τηλεφωνικά με το protothema.gr. «Έμπλεξα με τα σκ...α. Έμπλεξα», είπε και συνέχισε εμφανώς εκτός εαυτού. «Μου έφαγε τη γυναίκα. Δεν θα μείνει ρουθούνι απόψε. Ας έρθουν χίλια περιπολικά. Την καραμπίνα την έχω στο στόμα του. Όποιος έχει αρ...α ας έρθει».

Σε άλλο σημείο άρχισε να ζητά να μιλήσει στο γιο του: «Φέρτε μου το γιο μου μιλήσω. Κάποιος πρέπει να πληρώσει σήμερα γι' αυτό. Μου έφαγε τη γυναίκα, την καλύτερη γυναίκα...»

[g_youtube v="_mcumqcWKlA{/youtube}

{youtube}6iKCtnjoWHQ"]

protothema