Σοκ: Ληστές έβαλαν το όπλο στην κοιλιά εγκύου και την απείλησαν να την πυροβολήσουν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στιγμές τρόμου έζησε μια έγκυος γυναίκα στο Κορωπί το πρωί της Τετάρτης όταν δύο ληστές μπήκαν στο σπίτι της και δεν δίστασαν να της βάλουν το όπλο στην κοιλιά και να την απειλήσουν προκειμένου να τους πει πού είχε τα χρυσαφικά στο σπίτι της.
Με δάκρυα στα μάτια η κυρία Τόνια Μπιλανάκη που βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν γύρω στις 9 το πρωί μόλις είχε, δηλαδή, γυρίσει από το νηπιαγωγείο όπου είχε αφήσει το παιδί της.

Όπως είπε η ίδια στον ΑΝΤ1 αρχικά άκουσε θόρυβο στην αυλή και πίστεψε ότι ήταν οι κηπουροί, που περίμενε για εργασίες. Όταν κατέβηκε στην αυλή, ήρθε αντιμέτωπη με τους δύο ληστές που προσπαθούσαν να παραβιάσουν την πόρτα του διαμερίσματος της πεθεράς της.
Οι αδίστακτοι κακοποιοί την άρπαξαν από τα μαλλιά και υπό την απειλή όπλου την οδήγησαν πάνω. Την πέταξαν στον καναπέ και της ζήτησαν να τους δώσει τα χρυσαφικά και τα χρήματα που είχε στο σπίτι.

Αν και η κυρία Μπιλανάκη προσπάθησε να ανοίξει ένα συρτάρι για να τους δείξει την κάρτα ανεργίας και να τους εξηγήσει ότι δεν είχε χρήματα, συμπληρώνοντας πως έχει πέσει θύμα ληστείας άλλες τρεις φορές το τελευταίο διάστημα, οι ληστές δεν σταμάτησαν αλλά την χτύπησαν με έναν εξ αυτών να της βάζει το όπλο στην κοιλιά και να απειλεί ότι θα την πυροβολήσει.

Τελικά, οι ληστές άρπαξαν κάποια χρυσαφικά που τους έδωσε και εξαφανίστηκαν, χωρίς ευτυχώς η εγκυμονούσα γυναίκα να πάθει κακό.