Απίστευτο: «Έκανα σeξ με άλλη στο ίντερνετ και όταν έστειλε σκρίνσοτ στη γυναίκα μου…»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τους τελευταίους μήνες είχα γνωρίσει μια γυναίκα μέσω internet που μου άρεσε πολύ. Είμαι 35 χρονών, παντρεμένος, η γυναίκα μου είναι 32 και τα παιδιά μας 7 και 9 ετών.

Με τη γυναίκα μου δεν τα πάμε πολύ καλά γι’ αυτό και στράφηκα στο διαδίκτυο για να ξεφύγω. Ομολογώ ότι η γνωριμία μου με αυτή τη γυναίκα με είχε ανανεώσει. Δεν έχουμε βρεθεί ποτέ από κοντά, αλλά μιλούσαμε κάθε μέρα και κάναμε διαδικτυακό σεξ όσο πιο συχνά μπορούσαμε.

Περνούσα πολύ καλά μαζί της, αλλά απέφευγα να επικοινωνούμε όταν ήμουν στο σπίτι γιατί δεν ήθελα η γυναίκα μου να αντιληφθεί κάτι. Τελικά τα έμαθε όλα. Πώς;

Η κοπέλα αυτή με την οποία είχα σχέση κρατούσε φωτογραφίες από τα μηνύματά μας και επίσης τραβούσε σκρήνσοτ κάθε φορά που κάναμε ιντερνετικό σεξ για να με έχει στο χέρι. Δεν ξέρω για ποιο λόγο το έκανε. Ούτε που ήξερα ότι κρατούσε αρχείο. Ποτέ δεν με απείλησε, ούτε έκανε κάτι που να με βάλει σε υποψίες.

Ένα βράδυ χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι έστειλε ξαφνικά στη γυναίκα μου ο, τι είχε μέσω messenger. Εκείνη βγήκε εκτός εαυτού, με έδιωξε από το σπίτι κλωτσηδόν και μου είπε ότι δεν θέλει να με ξαναδεί μπροστά της. Από εκείνη την ημέρα μένω στον αδερφό μου και προσπαθώ να την πείσω να με συγχωρέσει και να με δεχτεί πίσω.

Την αγαπώ πολύ και μου λείπει. Μου λείπουν πολύ και τα παιδιά μας. Ξέρω ότι έχει δίκιο, αλλά πρέπει να με καταλάβει. Είμαι καλός άνθρωπος και καλός μπαμπάς και δεν την έχω απατήσει ποτέ στην πραγματική ζωή. Της λέω ξανά και ξανά ότι θα αλλάξω και ότι δεν θα το ξανακάνω ποτέ, αλλά εκείνη μου λέει ότι είμαι μόνο λόγια. Λυπάμαι πολύ που ήρθαν έτσι τα πράγματα, αλλά είχα εθιστεί στο διαδικτυακό σεξ και δεν θα το σταματούσα αν δεν με έπιανε η γυναίκα μου.

Υπάρχει τρόπος να την κάνω να με συγχωρέσει; Την αγαπώ και δεν θέλω να τη χάσω.

Πηγή: singleparent.gr