Ο γιoς του Πάνου Σκουρλέτη συνελήφθη σε επεισόδια αντιεξουσιαστών

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συνελήφθη ο γιος του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνου Σκουρλέτη, Βασίλης, ηλικίας 21 ετών, ένας εκ των τεσσάρων ατόμων, που συνελήφθησαν σε επεισόδια κατά τη διάρκεια αντιφασιστικής συγκέντρωσης έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στο Μαρούσι, το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του parapolitika.gr, που επικαλείται αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., ο 21χρονος φοιτητής συμμετείχε στην ομάδα των 40-50 μελών του αντιεξουσιαστικού χώρου, που βρέθηκαν στην οδό Γράμμου, αντιδρώντας σε μοίρασμα φυλλαδίων από μέλη του ναζιστικού μορφώματος σε δρόμους του Αμαρουσίου στις 18 Ιουνίου 2016.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός φοιτητής δεν είπε ούτε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, ούτε στους άνδρες της Ασφάλειας ότι είναι γιος του υπουργού, ωστόσο τα στοιχεία πατρός-μητρός που έδωσε συνέπιπταν με αυτά του υπουργού και της συζύγου του, η οποία, μάλιστα, έχει ένα ιδιαίτερα σπάνιο όνομα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, όσο βρισκόταν στη ΓΑΔΑ δεν τον επισκέφθηκε ο Πάνος Σκουρλέτης παρά μόνο η μητέρα του, η οποία του πήγε μια μπλούζα.

Σε βάρος των νεαρών, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο γιος του υπουργού σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη κοινής ειρήνης και απείθεια.

Όπως αναφέρει το parapolitika.gr, το πρωί της Πέμπτης οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, με την παρουσία αλληλέγγυων, όπου αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς η δίκη τους αναβλήθηκε για τις 15 Ιουλίου 2016.