Σε υπόθεση φοροδιαφυγής και απάτης εμπλέκεται μεγαλογιατρός ιδιωτικής μαιευτικής κλινικής

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είναι γνωστός στον χώρο της ιατρικής, αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της χώρας… Οι γυναίκες που παρακολουθεί τον αποκαλούν “Μοναδικό”,”Άνθρωπο” ακόμα και “Θρησκεία” … χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν τον πραγματικό χαρακτήρα αυτού του ανθρώπου.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, ο συγκεκριμένος γιατρός έχει εξαπατήσει αρκετούς φίλους και γνωστούς που ανήκουν στον κοινωνικό του περίγυρο. Στην αρχή τους εξαπατά με το πρόσχημα να συμμετέχουν στο εταιρικό κεφάλαιο της κλινικής στην οποία είναι μεγαλομέτοχος και στη συνέχεια τους αποσπά μεγάλα χρηματικά ποσά για τη δήθεν αγορά μετοχών.

Αφού καταφέρει, στα πλαίσια της προσωπικής σχέσης που έχει αναπτύξει με τους πελάτες του, μιας και οι επικοινωνιακές τους τακτικές και χάρες ξεγελούν ακόμη και τον πιο δύσπιστο, στο όνομα της δήθεν φιλίας που έχουν δημιουργήσει τα ζευγάρια μαζί του, τους αποσπά μεγάλα χρηματικά ποσά και τους υπόσχεται υπέρογκα κέρδη από τα μερίσματα μαϊμού “μετοχών”, εκμεταλλευόμενος έτσι τα όνειρα όλων για μεγάλο και σίγουρο υποτίθεται κέρδος στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Σε άλλα θύματα του μεγαλογιατρού έχει συμβεί να τους προσεγγίσει απλώς ζητώντας τους δανεικά για να τα επενδύσει, όπως ισχυρίζεται, στο μαιευτήριο και μετά όπως ήδη φαντάζεστε αρνείται να τους τα επιστρέψει, με το πρόσχημα της αναδουλειάς και της οικονομικής κρίσης, τη στιγμή μάλιστα που το πελατολόγιο στο ιατρείο και το νοσοκομείο όπου ανήκει είναι τεράστιο, χάρη στη δημοφιλία που έχει αποκτήσει  μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πληρωμένων καταχωρήσεων στον τύπο.

Το κλειδί σ’ αυτήν την υπόθεση, ύστερα από έρευνα που έκαναν οι εξαπατηθέντας από τον συγκεκριμένο επιστήμονα, είναι πως το καταστατικό της μαιευτικής κλινικής απαγορεύει ρητά να κατέχουν μετοχές ιδιώτες που δεν έχουν την ιδιότητα του γιατρού. ‘Ετσι λοιπόν οι ισχυρισμοί του απατεώνα γιατρού πως τα υποψήφια θύματά του μπορούν να αποκτήσουν ονομαστικές μετοχές στο νοσοκομείο, καταρρέουν συθέμελα και αποδεικνύονται κάλπικες!

Επόμενο είναι έτσι, κάποιοι από τους εξαπατημένους και οργισμένους πια “φίλους” του, να έχουν ήδη καταφύγει στις αρμόδιες αρχές για να καταγγείλουν τον πασίγνωστο και χαρισματικό κατά τα άλλα επιστήμονα, ενώ για ορισμένους άλλους η υπόθεση έχει ήδη πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης…

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ένας εκ των θυμάτων του επισκέφθηκε πρόσφατα τον εισαγγελέα υπηρεσίας προκειμένου να τον ενημερώσει για τη δράση και τα έργα του συγκεκριμένου γυναικολόγου, ενώ τον κατήγγγειλε και στην οικονομική αστυνομία.

Όπως όλα δείχνουν οι αρχές θα βγάλουν λαβράκι από τη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς ο γιατρός φαίνεται να έχει στην κατοχή του εκατοντάδες χιλιάδες μετοχές που δεν δικαιολογούνται από πουθενά, σύμφωνα πάντα με το πόθεν έσχες του.

Το ρεπορτάζ θα συνεχιστεί με περισσότερες αποκαλύψεις για τη δράση και το πραγματικό πρόσωπο του συγκεκριμένου γιατρού, ο οποίος με περίσσιο θράσος συνεχίζει να εξαπατά ανυποψίαστους πολίτες, στερώντας τους τις οικονομίες τους σε εποχές που θα τους ήταν χρήσιμες περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Πηγή: anatropionline.gr