Παντελίδης: Αυτό είναι το πόρισμα της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών της Αστυνομίας για το θανατηφόρο τροχαίο (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το πόρισμα της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών της Αστυνομίας

Ο ογκώδης φάκελος με την δικογραφία έφτασε στην εισαγγελία Αθηνών και το parapolitika.gr αποκαλύπτει το πόρισμα ελέγχου DNA της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών από την καμπίνα του μοιραίου τζιπ.

Δείγματα λήφθησαν τόσο από τον αδικοχαμένο τραγουδιστή όσο και απο τις δύο γυναίκες συνεπιβάτες.

Σύμφωνα με το πόρισμα που έχουν στην κατοχή τους τα parapolitika.gr κατόπιν σάρωσης στο προσκέφαλο του καθίσματος του οδηγού αλλά και καστανέρυθρες κηλίδες από το τιμόνι αλλά και την εσωτερική επιφάνεια της πόρτας του οδηγού, το γενετικό υλικό ταυτίζεται με το γενετικό τύπο STR του θανόντα Παντελή Παντελίδη.

Μάλιστα στο επίσημο έγγραφο τονίζεται ότι η συχνότητα εμφάνισης του συγκεκριμένου γενετικού τύπου είναι 1:40.348.600.000.000.000.000.000 γεγονός που δηλώνει, όπως γράφει το επίσημο έγγραφο, ότι το βιολογικό υλικό των δειγμάτων είναι πέρα από κάθε αμφιβολία του θανόντα Παντελίδη Παντελεήμονα.

Πάντα σύμφωνα με το πόρισμα βρέθηκε δείγμα-γενετικός τύπος του Παντελή Παντελίδη και στις σαρώσεις που έγιναν στην αριστερή επιφάνεια του τιμονιού.

Ένα στοιχείο που θα συζητηθεί είναι ο εντοπισμός γενετικού τύπου STR που ταυτίζεται με την Φρόσω Κυριάκου στο πλαϊνό κολωνάκι της πόρτας του οδηγού. Δείγμα από γενετικό υλικό της Κυριάκου δεν βρέθηκε ούτε στο τιμόνι ούτε στο προσκέφαλο του οδηγού.

Το γεγονός ότι το αυτοκίνητο ανετράπη από την πλευρά του συνοδηγού και ο απεγκλωβισμός έγινε από την αριστερή πλευρά, δηλαδή από την πλευρά του οδηγού, εξηγεί και δικαιολογεί την ύπαρξη δείγματος της Κυριάκου στο συγκεκριμένο σημείο.

parapolitika.gr