Κακοκαιρία Ιανός: Καμπανάκι κινδύνου – «Η Αττική θα χτυπηθεί δυνατά»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Γιάννης Καλλιάνος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την Αττική και την κακοκαιρία Ιανός που θα... χτυπήσει την χώρα από αύριο.

Η πρώτη κακοκαιρία του Φθινοπώρου έρχεται από αύριο στην χώρα μας και ήδη πήρε το όνομα Ιανός.

Αν και οι επιστήμονες του Αστεροσκοπείου επισημαίνουν ότι λόγω της αβεβαιότητας που παρουσιάζουν οι προγνώσεις κατά τις μεταβατικές εποχές και λόγω της παρούσας θέσης της ατμοσφαιρικής διαταραχής, καθώς βρίσκεται πάνω από θάλασσα, δεν είναι ακόμα σαφής η τροχιά που θα ακολουθήσει πάνω από τη χώρα μας, ο Γιάννης Καλλιάνος χτύπησε το... καμπανάκι του κινδύνου.

Με ένα ποστάρισμά του στο Facebook, τόνισε πως η Αττική θα χτυπηθεί δυνατά, ζητώντας ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί να υπάρχουν δυνατές χαλαζοπτώσεις.

Αναλυτικά η ανάρτησή του ανέφερε...

Η ΑΤΤΙΚΗ ΘΑ "ΧΤΥΠΗΘΕΙ" ΔΥΝΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Χοντρικά αυτές είναι οι περιοχές (εικόνα) που θα επηρεαστούν από την 3ήμερη κακοκαιρία (από την Πέμπτη απόγευμα στο Ιόνιο έως και την Κυριακή στο ΝΑ Αιγαίο) που βρίσκεται προ των πυλών.

Όπως καταλαβαίνετε η Αττική θα βρεθεί στο επίκεντρο των καταιγίδων από το ξημέρωμα της Παρασκευής μέχρι κατά διαστήματα και τις προμεσημβρινές ώρες του Σαββάτου.

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή διότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο και για τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Πέρα από την Αττική, θα επηρεαστούν με πολύ δυνατά φαινόμενα το Ιόνιο, η Πελοπόννησος, η υπόλοιπη Στερεά, η Εύβοια, οι Κυκλάδες και προς το τελείωμα της Κακοκαιρίας (την Κυριακή) η Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Προσοχή στους σφοδρούς ανέμους που θα προκαλέσουν προβλήματα στο Ιόνιο και τα δυτικά παράκτια ηπειρωτικά τμήματα.

Η ΑΤΤΙΚΗ ΘΑ "ΧΤΥΠΗΘΕΙ" ΔΥΝΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΧοντρικά αυτές είναι οι περιοχές (εικόνα) που θα επηρεαστούν από την...

Gepostet von Γιάννης ΚαλλιάνοςΑ am Mittwoch, 16. September 2020