Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του 22χρονου στην Κρήτη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 22χρονου Γεωργιανού

 

Προς κάθε πιθανή κατεύθυνση συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 22χρονου νεαρού Λέρι Τσιχλάτζε από τη Γεωργία, ο οποίος έχει εξαφανιστεί από το σπίτι στον Άγιο Νικόλαο όπου φιλοξενούνταν.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 22χρονος νεαρός δεν ήταν σπουδαστής στο ΤΕΙ του Αγίου Νικολάου αφού δεν υπάρχει ανάλογη καταγραφή στα μητρώα του ιδρύματος. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο νεαρός είχε πει στην οικογένεια του ότι πέρασε στο ΤΕΙ - πράγμα ήταν το όνειρό του - και οι ίδιοι μέχρι τώρα αγνοούσαν την αλήθεια. Στην Κρήτη βρίσκεται από σήμερα και ο πατέρας του 22χρονου Γεωργιανού παρακολουθώντας στενά τις έρευνες που πλέον κινούνται και σε επικίνδυνα σημεία προκειμένου να διερευνηθεί κάθε ενδεχόμενο αναφορικά με την εξαφάνισή του.

Με βάση τα όσα έχουν κατατεθεί στην Αστυνομία, ο Λέρι Τσιχλάτζε, αναχώρησε από το σπίτι, παίρνοντας τα πράγματα του, ρούχα, διαβατήριο και κινητό.
Αυτό έγινε το απόγευμα της 7ης Δεκεμβρίου, όπως αναφέρει το συγγενικό του πρόσωπο, στο οποίο ο σπουδαστής έδωσε την εντύπωση ότι θα ταξίδευε με προορισμό την ιδιαίτερη πατρίδα του. Ήταν η τελευταία φορά που τον είδε. Δύο ημέρες μετά και αφού ο νεαρός παρέμενε άφαντος, χωρίς να έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια του, ακολούθησε η καταγγελία εξαφάνισης στην Αστυνομία. Το κινητό του τηλέφωνο παραμένει κλειστό ενώ από τον πρώτο κύκλο ερευνών σε λιμάνια και αεροδρόμια προκύπτει, σύμφωνα με την Αστυνομία, ότι ο 22χρονος δεν έχει ταξιδέψει εκτός Κρήτης.


πηγή: cretalive.gr