Ευαγγελία Κολόμβου: Σε κρίσιμη κατάσταση η φοιτήτρια που τραυματίστηκε στο τροχαίο στην Ισπανία

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δυο ήταν οι Έλληνες φοιτητές που βρίσκονταν στο μοιραίο πούλμαν που ανατράπηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (20.03.2016) σε αυτοκινητόδρομο της Ισπανίας.

Σοβαρά τραυματισμένη η φοιτήτρια Ευαγγελία Κολόμβου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, στο πούλμαν που ανατράπηκε την Κυριακή έξω από το Φρέζιναλς της Ισπανίας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 13 φοιτήτριες, βρίσκονταν δυο Έλληνες φοιτητές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, στο πούλμαν που ανατράπηκε την Κυριακή έξω από το Φρέζιναλς της Ισπανίας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 13 φοιτήτριες, βρίσκονταν δυο Έλληνες φοιτητές. Ο ένας είναι καλά στην υγεία του και δεν έχει τραυματιστεί.

Αντίθετα, η φοιτήτρια Ευαγγελία Κολόμβου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Βαλεμπρόν της Βαρκελώνης, ένα από τα καλύτερα δημόσιο νοσοκομεία της Ισπανίας. Οι γονείς της φοιτήτριας είναι καθοδόν προς τη Βαρκελώνη.

Η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Έρευνα και Θρησκευμάτων, Σία Αναγνωστοπούλου, βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την ελληνική Πρεσβεία στη Μαδρίτη, από όπου έχει διαρκή ενημέρωση, καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου.

Πηγή: newsit.gr