Όλα στο φως για τον Παντελίδη – Τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έναν μήνα μετά τον τραγικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη στο τροχαίο έρχονται στο φως τα πρώτα στοιχεία για το πώς έχασε τη ζωή του μέσα στο μαύρο τζιπ μάρκας Mercedes. Σύμφωνα με πληροφορίες, το μοιραίο χτύπημα ήταν πίσω από το αυτί του τραγουδιστή.
Τα στοιχεία που αποκαλύπτονται από την πρώτη θεώρηση της σορού του άτυχου 32χρονου στρέφουν τις έρευνες ακόμη περισσότερο στο ενδεχόμενο να μην οδηγούσε εκείνος το αυτοκίνητο. Πάντως από την πρώτη θεώρηση η ιατροδικαστής περιγράφει ότι ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη ήταν ακαριαίος και οφείλεται, όπως σας ενημερώσαμε και χθες σε κρανιοεγκεφαολικές κακώσεις. Συγκεκριμένα ο θάνατος επήλθε από ένα κάταγμα 1,5 εκατοστά στο κρανίο πίσω από το αυτί, έπειτα από πρόσκρουση με σιδερένιο στηθαίο σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας.

Ο τραγουδιστής δεν έφερε τραύμα στον θώρακα. Δεδομένου ότι δεν φορούσε ζώνη, αν βρισκόταν στην θέση του οδηγού, θα έπρεπε να είχε, αν όχι βαρύτατα, τουλάχιστον εμφανή τραύματα από την πρόσκρουση στο τιμόνι. «Αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Παντελίδης ζύγιζε πάνω από 100 κιλά και η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου η οποία υποστηρίζει ότι ήταν συνοδηγός είναι στα μισά κιλά, τότε τη στιγμή που το τζιπ τούμπαρε από τη δεξιά πλευρά, αν τα 100 κιλά έπεφταν πάνω στα 50, θα την είχε λιώσει». Όπως πρόσθεσαν οι ίδιες πηγές, «άλλο ένα στοιχείο είναι ότι η πλευρά του συνοδηγού είναι βαμμένη με αίμα. Η Φρόσω, όμως, δεν είχε ανοιχτά τραύματα, αλλά κάταγμα του ώμου».

Πηγή: gossip-tv.gr