ΖΩΔΙΑ: Αυτά είναι τα πιο πιστά του ζωδιακού κύκλου

Έχετε την ανάγκη να μάθετε, αν το ζώδιο του συντρόφου σας είναι πιστό; Το κάνετε, διότι φοβάστε πως ο σύντροφός σας είναι άπιστος; Τότε, δεν έχετε παρά να διαβάσετε τις παρακάτω πληροφορίες για τα ζώδια και να πάρετε τις απαντήσεις σας.

– Καρκίνος: Οι Καρκίνοι είναι από τη φύση τους πολύ συναισθηματικοί και δένονται πολύ με τον άνθρωπό τους. Είναι αφοσιωμένοι στην σχέση τους και σπάνια θα αναζητήσουν εφήμερες απολαύσεις. Αν ωστόσο, ο έρωτας τους χτυπήσει την πόρτα, πρώτα θα χωρίσουν και μετά θα του ανοίξουν!

– Σκορπιός: Παρά τα όσα ακούγονται για τους παθιασμένους Σκορπιούς, είναι αρκετά σταθεροί στις σχέσεις τους. Είναι από τους πιο αφοσιωμένους και δοτικούς συντρόφους και θα κάνουν τα πάντα για να είναι το ταίρι τους ευχαριστημένο. Αν όμως το έτερον ήμισυ δεν ανταποκρίνεται στις συναισθηματικές ανάγκες του Σκορπιού ή τον παραμελεί, τότε υπάρχει μεγάλη περίπτωση ν’ αναζητήσει αλλού τα όσα στερείται.

– Αιγόκερος: Ο Αιγόκερος θεωρείται από τα πιο πειθαρχημένα ζώδια! Δεν νιώθει καμία ανάγκη για επιβεβαίωση και τα παράνομα πάθη μόνο πονοκέφαλο μπορούν να του δημιουργήσουν, παρά ευχαρίστηση. Ακόμα και όταν η σχέση του οδεύει προς διάλυση θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τη σώσει και θα αφοσιωθεί πλήρως στον άνθρωπό του, εξαντλώντας όλα του τα ψυχικά αποθέματα.

Συμβουλές για ζώδια: Κι άλλες πληροφορίες για το ποια είναι πιστά και άπιστα ζώδια

– Ζυγός: Οι Ζυγοί είναι υπέρμαχοι της δέσμευσης και λάτρεις της μονογαμίας. Γι’ αυτούς ο δρόμος της απιστίας ισοδυναμεί με τον δρόμο για την κόλαση και είναι ιδιαίτερα επικριτικοί πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα. Είναι πολύ συγκροτημένα άτομα, ξέρουν τι θέλουν και σιχαίνονται με όλο τους το «είναι» τις εκπλήξεις, γι ‘αυτό και δύσκολα θα κάνουν κάτι που θα διαταράξει τη ζωή τους.

– Κριός: Ένα από τα ζώδια που δεν περιμένει κανείς να βρει στη λίστα «με τα πιο πιστά» είναι οι Κριοί. Και όμως ανήκουν σ’ αυτή την κατηγορία για δύο βασικούς λόγους. Αρχικά, ο Κριός αρέσκεται στο να δημιουργεί μια τέλεια εικόνα για τον εαυτό του και μέσα σ’ αυτή περιλαμβάνεται και ο αγαπημένος του σύντροφος. Δύσκολα θα διαλύσει αυτή την εικόνα για χάρη μιας εφήμερης σχέσης. Και ο δεύτερος λόγος αφορά καθαρά την ανάγκη του Κριού να έχει στη ζωή του αφοσιωμένους ανθρώπους. Και όπως λέει και ο σοφός λαός «για να πάρεις, πρέπει πρώτα να δώσεις…»

Ιχθύς: Τρυφερός και αφοσιωμένος, ο Ιχθύς είναι από τα πιο πιστά ζώδια. Αγαπούν να βρίσκονται σε σχέση και δίνουν τεράστια σημασία στον ρομαντισμό και την αγάπη παρά στο σεξ! Γι’ αυτό και πολύ δύσκολα θα παρασυρθεί σε σεξουαλικά ατοπήματα.