Βρε καραγκιόζη νεκροθάφτη. Ποιος είσαι εσύ που θα σπιλώσεις τη μνήμη του Παντελή;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έγραψα, είπα και συνεχίζω να πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι με αφορμή το θλιβερό γεγονός του θανάτου του Παντελή Παντελίδη βρήκαν την ευκαιρία να πάρουν λίγο από τη λάμψη του.

Ακόμη και τώρα. Αυτές τις ώρες που είναι νεκρός. Πρόκειται για κότες, αποβράσματα, σάπιους που προφανώς καταπιεζόταν τόσα χρόνια και βρήκαν την ευκαιρία να εκτονώσουν την αρρωστημένη ανηθικότητά τους .

Σε αυτή τη λογική δεσμεύτηκα να μην δώσω χώρο στο blog μου στις συκοφαντικές θέσεις που σπιλώνουν τη μνήμη και περιυβρίζουν τον νεκρό.

Κι αυτό θα κάνω. Δεν πρόκειται ρε μαλακισμένο να αποκαλύψω τα στοιχεία σου. Ούτε βεβαίως πρόκειται να γράψω αυτά που γράφεις. Ωστόσο ξέρεις και ξέρω ότι απο χθές είσαι παντου ρε Σάπιε. Και επειδή είσαι κότα σήμερα με νέο πόστ κάνεις λόγο για κριτική και όχι για ποινικώς κολάσιμους χαρακτηρισμούς… ενώ ξέρεις ότι δεν είναι έτσι. Είσαι και σάπιος είσαι και κωλοτούμπας. Να σε χαίρεται η μανούλα σου ρε;

Αυτό που θα κάνω είναι να ζητήσω απ΄όλη την digital κοινότητα να σε αναφέρει και να σε διαγράψει. Ξέρεις γιατί; Διότι το μεγαλύτερο πρόβλημα σου δεν θα είναι το μυαλό σου. Η ηλιθιότητα σου είναι ανίκητη. Το μεγαλύτερο πρόβλημά σου θα είναι από τώρα και στο εξής ότι δεν θα μπορείς να γίνεις ξανά «star του δευτερολέπτου» Και να γράψεις.

Κι αυτό θα σε κάνει να λιώσεις. Σάπιε. Κότα… βρωμιάρη… τάχα μου δήθεν αναρχικέ του κώλου.

nassosblog

br