Παντελής Παντελίδης: Πλήθος κόσμου έξω από το πατρικό του τραγουδιστή – Αναμένουν τη σορό του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μία γειτονιά... μία χώρα ντύθηκε στα μαύρα! Ο Παντελής Παντελίδης ξεψύχησε το πρωί της Πέμπτης στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης μετά από ένα τρομερό τροχαίο.

Ο 32χρονος τραγουδιστής, ο οποίος μπήκε σε όλα τα ελληνικά σπίτια μέσα από τα τραγούδια του, έκλεισε τα μάτια του για πάντα… βυθίζοντας στο πένθος φίλους του, συνεργάτες του, γνωστούς του αλλά και άγνωστους… απλούς πολίτες που δεν μπορούν να χωνέψουν το τραγικό συμβάν!

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και τα αδέλφια του… Πριν λίγες ώρες δήλωναν ευτυχισμένοι και περήφανοι που ο Παντελής τους, ο Παντελής όλης της Ελλάδας τα κατάφερε… Σήμερα παραμένουν περήφανοι για εκείνον… απλά τώρα δεν μπορούν να του το πουν, γιατί δεν το ακούει!

Η σορός του αδικοχαμένου παλικαριού αναμένεται σε λίγη ώρα να φτάσει στο πατρικό του.. στην Νέα Ιωνία! Εκεί γεννήθηκε… και μεγάλωσε! Εκεί θέλουν η οικογένεια και οι φίλοι του να τον… κλάψουν μακριά από όλους και όλα! Μάλιστα, ήδη από το πρωί δεκάδες φίλοι του βρίσκονται κάτω από το σπίτι του… και περιμένουν να δουν τον «Πάντελο» όπως τον φώναζαν!

star