Το συγκλονιστικό post του ΠΙΛΟΤΟΥ για το «TEΛΟΣ» που ραγίζει καρδιές! (φωτο)


Ραγίζουν καρδιές σε όλη την Ελλάδα από την τραγωδία στην Κίναρο.

Σήμερα εντοπίστηκε και η σορός του τρίτου αξιωματικού και χειριστή του μοιραίου ελικοπτέρου ΑΒ-212, Αναστάσιου Τουλίτση που κατέπεσε την Πέμπτη (11/02/2016) στη Νήσο Κίναρο κατά τη διάρκεια άσκησης.

Στο μοιραίο ελικόπτερο Agusta Bell που μετείχε στην άσκηση «Αστραπή 2/16» και κατέπεσε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες επέβαιναν ο υποπλοίαρχος Κωνσταντίνος Πανανάς, ο ανθυπασπιστής Ελευθέριος Ευαγγέλου και ο υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης.

Το προφίλ του γεμάτο από εικόνες των ταξιδιών του. Και γεμάτο από το λαμπερό του χαμόγελο. Κι ένα post, δυο χρόνια πριν που πραγματικά συγκλονίζει. Ο έμπειρος κυβερνήτης, λάτρης της θάλασσας, πριν δύο χρόνια έγραφε στο facebook του δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το τέλος των διακοπών του

«The end». Από κάτω ένα φίλος του, του έγραψε: «Ένα ταξίδι είναι πάντα καλό όταν έχει τέλος…» για να απαντήσει λίγο αργότερα ο ίδιος : «Και κάποιος είπε ότι …. αξιζει να φύγεις για τη στιγμη που θα γυρίσεις». Δυστυχώς τα τρία παλλικάρια από αυτό το ταξίδι δεν γύρισαν.

Πηγή: gossiptv