ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ για τον κομμωτή Π. Καλλίτση

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε σοβαρή κατάσταση, αλλά έχοντας αποφύγει τον κίνδυνο νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς ο γνωστός κομμωτής και makeup artist των επωνύμων, Πάνος Καλλίτσης. «Θυμάμαι ότι η πρώτη σφαίρα που πέτυχε τον Πάνο ήταν στο στήθος, γιατί υπέφερε» ανέφερε σε δηλώσεις της η σύζυγος του κομμωτή, Έλενα Χριστοπούλου.

Η επίθεση συνέβη, όπως ανέφερε η ίδια, περίπου στις 8-8.30 το βράδυ του Σαββάτου στον περιφερειακό του Λυκαβηττού, την στιγμή που επέστρεφαν στο σπίτι τους, μετά τη δουλειά, κάτι που κάνει την αστυνομία να πιστεύει πως ίσως πρόκειται για πρόσωπα από το ευρύτερο κοινωνικό τους περιβάλλον, που γνώριζαν πότε τελειώνουν τη δουλειά και ότι έχουν τις εισπράξεις μαζί τους.

Από την άλλη, εξετάζουν και το γεγονός οι δράστες ίσως να μην ήθελαν απλά ναληστέψουν τον γνωστό κομμωτή, αλλά και τον σκοτώσουν, γεγονός στο οποίο τους οδηγεί ο τρόπος με τον οποίο έδρασαν. 

Ωστόσο, η σύζυγος του γνωστού κομμωτή, ανέφερε στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη ότι «η επίθεση έγινε χωρίς λόγο και αιτία. Δεν είμαι αστυνομία να μπορώ να πω ότι είναι ληστεία, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερες λεπτομέρειες».

 «Με το που μπήκαμε στο παρκινγκ του σπιτιού μας, πριν προλάβουμε να κλείσουμε την πόρτα βρέθηκαν δεξιά και αριστερά μας δύο άνθρωποι με πιστόλια, έξω από τα παράθυρά μας. Ο άντρας μου κατάλαβε αμέσως περί τίνος πρόκειται, κλείδωσε κατευθείαν το αυτοκίνητο και επειδή πήγε να κάνει όπισθεν μήπως γλυτώσουμε και φύγουμε, πυροβόλησε ο δεξιά μου το τζάμι με αποτέλεσμα να σπάσει. Εκεί ήταν η πρώτη σφαίρα και κατάλαβα πως τα πράγματα είναι σοβαρά» δήλωσε η σύζυγος του Πάνου Καλλίτση και συνέχισε: «Όταν συνέβη αυτό άνοιξα την πόρτα, βγήκα και τους είπα "Παιδιά πείτε μας τι θέλετε και μη ξαναρίξετε όμως".

12065566 1173533256009324 8942640554510226961 n

\
 Πηγή: Facebook

Ήταν η πρώτη σφαίρα που χτύπησε εμένα στο χέρι. Δεν μπορώ να πω άλλες λεπτομέρειες τώρα, γιατί δεν τις θυμάμαι και καλά. Το σοκ είναι μεγάλο. Με τα πολλά βγήκαμε έξω... Χτύπησαν τον Πάνο εξ επαφής. Όταν αυτοί άρχισαν να φέρονται κάπως σε εμένα, ο Πάνος, όντας χτυπημένος, και δεν ξέρω με τι σθένος, έπεσε πάνω τους. Εγώ με κάποιο τρόπο έφυγα προς τα πίσω και άρχισαν να τρέχω στον δρόμο και να φωνάζω βοήθεια και ότι μας σκοτώνουν. Τον Πάνο όμως τον είχαν χτυπήσει στο στήθος και στα πόδια. Τελικά, αυτοί πανικοβλήθηκαν και φύγανε ο ένας δεξιά κι ο άλλος αριστερά, και μείναμε εγώ να ουρλιάζω και ο άντρας μου με αίματα».

 

11150527 1065648533464464 5173516418618376176 n


Πηγή: Facebook

 Η Έλενα Χριστοπούλου σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή "Στα Καλά Καθούμενα" είπε πως «ο Πάνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έκανε ένα μεγάλο χειρουργείο, ευτυχώς ήταν όλα καλά. Οι γιατρό μιλάνε για ένα θαύμα! Είναι καλά, αυτό είναι το σημαντικότερο!».

Πηγή: cnn.gr