ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για την κατάθεση του Αλβανού συζυγοκτόνου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί, τους είπε χαρακτηριστικά «πάμε να τελειώνουμε», ενώ όπως έγινε γνωστό, καταλυτικής σημασίας για την σύλληψή του ήταν η μαρτυρία ενός βοσκού το βράδυ του Σαββάτου.

Ο Χρήστος Ράμος, ένας από τους εθελοντές που βρήκαν τον Αλβανό αποκάλυψε, μιλώντας στο protothema.gr, ότι τον Λέσι εντόπισαν αρχικά δύο χωρικοί οι οποίοι και επικοινώνησαν με την ομάδα των εθελοντών και στη συνέχεια όλοι μαζί πήγαν στο σημείο όπου βρισκόταν ο δράστης και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

Όπως είπε ο κ. Ράμος, στην αρχή ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει μαζί με το παιδί, αλλά δεν τα κατάφερε, αφού τρία άτομα τον ακινητοποίησαν.

Ιδιαίτερα σημαντική για τις έρευνες ήταν η μαρτυρία ενός βοσκού ο οποίος επικοινώνησε με τους εθελοντές και τους αποκάλυψε ότι χθες στο βράδυ είδε στην περιοχή ότι κάποιος είχε ανάψει φωτιά. Όταν πήγαν στο σημείο οι εθελοντές βρήκαν ανοιγμένες κονσέρβες, γεγονός που τους έκανε να πιστέψουν ότι ο Αλβανός είχε περάσει από εκεί.

Όσον αφορά στο παιδί, ήταν φοβισμένο και ταλαιπωρημένο και εκτός από το μπουφανάκι που φορούσε όταν τον πήρε ο πατέρας τους, είχε επάνω του αλλά δύο μπουφάν.