Ραγδαία ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ με δριμύ ψύχος και χιόνια: ΘΑ ΑΣΠΡΙΣΕΙ ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ραγδαία επιδείνωση του καιρού αναμένεται τις επόμενες ώρες σε περιοχές της Ελλάδας, με δριμύ ψύχος και χιονοπτώσεις κατά διαστήματα πυκνές.

Θα χιονίσει στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τις Σποράδες, τη βορειοανατολική Πελοπόννησο αλλά και σε περιοχές των νησιών των βόρειων Κυκλάδων και των πιο νότιων τμημάτων της κεντρικής Μακεδονίας και κυρίως στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με το Greek-Weather.Org, οι χιονοπτώσεις θα συνδυαστούν με θυελλώδεις βόρειους, βορειοανατολικούς ανέμους που στο Αιγαίο θα αγγίζουν και τα 8-9 μποφόρ και θα ξεπεράσουν ακόμα και τα 120 χιλιόμετρα την ώρα. Θα επικρατήσουν πολικές θερμοκρασίες κυρίως στην ορεινή και ημιορεινή βόρεια και κεντρική χώρα με θερμοκρασίες που θα πέσουν στους -20 και -26 βαθμούς Κελσίου.

Χιονοπτώσεις θα δει και ο νομός Αττικής ενώ τα πιο έντονα φαινόμενα θα παρατηρηθούν στη Μαγνησία, τη βόρεια και κεντρική Εύβοια, αλλά και σε νότιες περιοχές της Χαλκιδικής. Λίγες νιφάδες μπορεί να πέσουν και στη Θεσσαλονίκη το πρωί του Σαββάτου. Από αργά το μεσημέρι προς το απόγευμα οι χιονοπτώσεις θα εξασθενήσουν.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο κολλητός του δολοφονημένου Κωστή Πολύζου! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΙΚΟΝΕΣ-ΣΟΚ: Τι προκαλεί το κινητό στα δάχτυλά μας

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Ρένου Χαραλαμπίδη για το "Κάτι τρέχει με τους δίπλα" θα σας αφήσει ΑΦΩΝΟΥΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)