ΠΡΟΣΟΧΗ: Πώς θα κινηθούν οι συγκοινωνίες στη Γενική Απεργία αύριο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τη συμμετοχή τους στη γενική απεργία που έχουν εξαγγείλει για αύριο Πέμπτη ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, είτε με 24ωρη απεργία είτε με στάσεις εργασίας. Δεμένα στα λιμάνια θα μείνουν τα πλοία.

Ακινητοποιημένο θα παραμείνει όλη τη μέρα το Μετρό καθώς και ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος. Τα αστικά λεωφορεία και τα τρόλει θα τραβήξουν χειρόφρενο από την έναρξη της πρωινής βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βραδινής βάρδιας.

Ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος (ΗΣΑΠ) και το Τραμ δεν θα λειτουργήσουν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10 το πρωί και από τις 4 το απόγευμα έως τη λήξη της βάρδιας.

Οι εργαζόμενοι στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία κι έτσι δεν θα κινηθεί κανένας συρμός της, με την εταιρία μάλιστα να προειδοποιεί ότι θα υπάρξουν ματαιώσεις ορισμένων αποψινών βραδινών δρομολογίων.

Δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια πλοίων οποιουδήποτε τύπου καθώς αυτά θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια, όπως αποφάσισαν η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) και η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών (ΟΜΥΛΕ).