Απεργία: Ποιες ώρες θα κινηθούν τα λεωφορεία την Τετάρτη – Δεν θα ισχύει ο δακτύλιος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δεν θα ισχύσει αύριο, Τετάρτη 6 Απριλίου 2022, ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της απεργίας που έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Τη σχετική απόφαση έλαβαν οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος και Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής.

Οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μεταφοράς συμμετέχουν στην απεργία της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αύριο Τετάρτη 6 Απριλίου 2022, με αποτέλεσμα να υπάρξουν σημαντικές τροποποιήσεις.

Ακινητοποιημένα όλη την ημέρα θα είναι τα Μέσα Σταθερής Τροχιάς (Μετρό, Ηλεκτρικός και Τραμ) σύμφωνα με απόφαση των σωματείων εργαζόμενων στην ΣΤΑ.ΣΥ.

Ακινητοποιημένα θα είναι και τα τρένα,συμπεριλαμβανομένων και του Προαστιακού, καθώς και τα τρόλεϊ λόγω της συμμετοχής στην 24ωρη απεργία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών και της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ αντίστοιχα.

Στα λεωφορεία θα πραγματοποιηθούν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 ως τη λήξη της βάρδιας σύμφωνα με απόφαση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ.

Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται γύρω στις 9:30 – 10:00 π.μ. ενώ τα τελευταία δρομολόγια αναμένονται από τις 20:00 ή νωρίτερα.