ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΟ: Η τραγική ιστορία της 16χρονης που κάηκε ζωντανή στην Ομόνοια!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια οικογένεια που πάλευε να τα βγάλει πέρα. Έμενε σε ένα παλιό διώροφο κτίριο στην οδό Μενάνδρου στην Ομόνοια. Κάτω το μπακάλικο, πάνω το σπίτι. Αλλά η μοίρα τους έπαιξε το πιο άσχημο παιχνίδι.

Η είδηση πως τα ξημερώματα της Τρίτης (03.11.2015) ένα 16χρονο κορίτσι κάηκε ζωντανό όταν στο σπίτι όπου έμενε με την οικογένειά της ξέσπασε, άγνωστο ακόμη πως, φωτιά, ήταν μια ακόμα γροθιά στο στομάχι. Μια τραγωδία. Δυστυχώς, έχει κι αυτή μια συγκλονιστική ιστορία πίσω της. Πιθανολογείται ότι η φωτιά ξέσπασε από το μικρό φουρνάκι που είχε ο άτυχος πατέρας για να ψήνει τα φαγητά του.

Γείτονες της οικογένειας στην οδό Μενάνδρου στην Ομόνοια αποκάλυψαν στο NewsIt.gr πως το άτυχο κορίτσι είχε κινητικά προβλήματα και γι’ αυτό δεν κατάφερε να βγει από το φλεγόμενο διαμέρισμα, μαζί με την οικογένειά της. Ο 50χρονος πατέρας της προσπάθησε να τη σώσει. Στην προσπάθειά του υπέστη σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο, τα χέρια και το θώρακα. Δεν κατάφερε να τη σώσει...

Με καταγωγή από το Λίβανο και την Αρμενία, ο 50χρονος άνδρας διατηρούσε παντοπωλείο στο ισόγειο του κτιρίου. Εκεί έφτιαχνε φαλάφελ και αραβικό φαγητό. Όλη η γειτονιά ψώνιζε από εκεί, αφού η οικογένεια ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στη γειτονιά. Πάνω από το παντοπωλείο ήταν το διαμέρισμα όπου έμενε με τη γυναίκα του και το 16χρονο κορίτσι. Η οικογένεια έχει άλλες δυο κόρες, οι οποίες σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν έμεναν πάνω από το μαγαζί του πατέρα τους.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το μαγαζί του 50χρονου άνδρα έπιασε φωτιά. Την προηγούμενη φορά είχε καεί στο πρόσωπο, από τη μια πλευρά, όπως συνέβη και τα ξημερώματα. Ο 50χρονος άνδρας έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Με εγκαύματα στο νοσοκομείο είναι και η μητέρα του 16χρονου κοριτσιού.

Πηγή:Newsit

Διαβάστε επίσης:

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Νεκρή 16χρονη στο κέντρο της Αθήνας!