Aπίστευτο περιστατικό στη Ρόδο: Σήκωσε από την τράπεζα 150.000€ αλλά δεν περίμενε αυτό που θα του συνέβαινε μετά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης σήκωσε όλα τα χρήματα που είχε στην τράπεζα, αλλά το σχέδιο που είχε στο μυαλό του, δεν πήγε όπως φανταζόταν...

Τις οικονομίες μιας ζωής ύψους 150.000 ευρώ, αφαίρεσαν τρεις τσιγγάνοι από το σπίτι 74χρονου στις Καλυθιές, οι οποίοι κατάφεραν να μπουν μέσα χρησιμοποιώντας το κλειδί που είχε κρύψει ο ιδιοκτήτης! Η υπόθεση εξιχνιάστηκε προχθές από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, όμως η κλοπή είχε γίνει το καλοκαίρι που μας πέρασε. Πιο συγκεκριμένα, 53χρονος τσιγγάνος μαζί με δύο ομόφυλες του ηλικίας 54 και 34 ετών αντίστοιχα, πήγαν στο σπίτι που διέμενε ο 74χρονος στις Καλυθιές και αφού χρησιμοποίησαν το κλειδί που είχε κρυμμένο στην αυλή, μπήκαν μέσα και αφαίρεσαν ένα τσαντάκι που περιείχε τα 150.000 ευρώ.

Επρόκειτο για όλες τις οικονομίες που είχε ο 74χρονος και τις οποίες είχε βγάλει το προηγούμενο διάστημα από την τράπεζα και τις είχε κρύψει σπίτι του, θεωρώντας ότι λόγω της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας, εκεί θα ήταν ασφαλέστερα. Όταν ο ηλικιωμένος επέστρεψε σπίτι του και αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία η οποία διενήργησε τη σχετική προανάκριση.

Στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποιήθηκαν διαπιστώθηκε προχθές ότι δράστες της κλοπής ήταν οι τρεις τσιγγάνοι, οι οποίοι δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου αλλά σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία θα παραπεμφθούν στη δικαιοσύνη.

Πηγή: rodiaki.gr