ΧΑΜΟΣ στα social media με τις αναρτήσεις δημοσιογράφου για τους γονείς του Φύσσα


Τις τελευταίες ώρες έχει ξεσπάσει σάλος στα social media, καθώς ο Πέτρος Κορμικιάρης, ο οποίος είναι υπάλληλος της γενικής γραμματείας Ενημέρωσης, μίλησε προσβλητικά για τους γονείς του Παύλου Φύσσα.

Μάλιστα στην πλειονότητα των αναρτήσεών του τάσσεται υπέρ της Χρυσής Αυγής. Ωστόσο αυτό που προκάλεσε τη δίνη των χρηστών είναι το γεγονός ότι αυτά γράφονται από έναν υπάλληλο που εργάζεται σε υψηλή θέση του Δημοσίου.

Σήμερα, μετά την κατάθεση της Μάγδας Φύσσα στη δίκη της Χρυσής Αυγής στο λογαριασμό του στο Twitter αναρτήθηκε το εξής tweet:

«Νέο δακρύβρεκτο μελό από τή μητέρα τού Παύλου Φύσσα. Τό ότι ο γιος της προκαλούσε με τα τραγούδια του, ως μητέρα, δεν την αφορούσε. Βρέ ούστ».

Aξιοσημείωτο είναι ότι ο εν λόγω υπάλληλος λίγες ημέρες πριν τις εκλογές καλούσε τον κόσμο να ψηφίσει τη Χρυσή Αυγή.

Εν τω μεταξύ πριν από λίγα λεπτά έγινε γνωστό ότι, η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Σε απάντηση των συνεχών δημοσιευμάτων, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σχετικά με την ανάρτηση στο twitter του υπαλλήλου του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Πέτρου Κορμικιάρη, οφείλουμε να δηλώσουμε ότι ο εν λόγω υπάλληλος δεν φέρει την ιδιότητα του δημοσιογράφου αφενός και αφετέρου σε καμία περίπτωση η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας δεν έχει σχέση με τις απόψεις που δημοσιεύει, τις οποίες και καταδικάζει.

Ο Υπουργός Επικρατείας κ. Ν. Παππάς, μετά από εισήγηση-αναφορά του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κ. Ε. Κρέτσου, παρέπεμψε τον ανωτέρω υπάλληλο στο Πειθαρχικό Συμβούλιο με βάση τα άρθρα 107,123 με το ερώτημα της οριστικής παύσης.