ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΣΟΚ: Εργοδότης έλουσε με καυτό καφέ αγοράκι 2 ετών!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα ασύλληπτο περιστατικό έλαβε χώρα, σύμφωνα με τα λεγόμενα 60χρονης γυναίκας από τη Βουλγαρία, που ζει και εργάζεται στον Πύργο.

Επίθεση από τον άνθρωπο στον οποίο εργαζόταν τα τελευταία χρόνια, δέχθηκε, μια 60χρονη γυναίκα από την Βουλγαρία, η οποία καταγγέλλει το περιστατικό στην εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ». Ο λόγος της επίθεσης, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της γυναίκας, είναι τα χρήματα που της χρωστούσε ο εργοδότης της και εδώ και δύο χρόνια δεν της έδινε, προφασιζόμενος οικονομικούς λόγους.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 60χρονη επισκέφτηκε τον πρώην εργοδότη της προκειμένου να του ζητήσει τα 120 ευρώ που της χρωστούσε.

Όμως, όπως καταγγέλλει η 60χρονη δέχθηκε επίθεση, από τον άνδρα, ο οποίος φανερά εκνευρισμένος φέρεται να πέταξε προς το μέρος της, μπρίκι με καυτό καφέ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, το υγρό να πετύχει την ίδια στο στέρνο αλλά ακόμα πιο πολύ το άτυχο αγοράκι – μόλις δύο ετών – που εκείνη την ώρα το κρατούσε στην αγκαλιά της.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η 60χρονη, ο πρώην εργοδότης της, δεν σταμάτησε εκεί, αλλά επιχείρησε να της επιτεθεί ξανά, κάτι που αποφεύχθηκε χάρη στην επέμβαση του ανιψιού της, που ήταν επίσης, μαζί της, και ο οποίος παρενέβη και την προστάτευσε.

Το δύο ετών αγοράκι, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου εκεί οι ιατροί, όπως αναφέρει η ηλικιωμένη γυναίκα, έκριναν αναγκαία τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο της Πάτρας.

Στο ζήτημα παρενέβη η Εισαγγελέας Πύργου, καθώς χθες το πρωί η 60χρονη κατέθεσε για το περιστατικό που συνέβη, ενώ διατάχθηκε άμεση προκαταρκτική εξέταση.