Εντοπίστηκε η 16χρονη που είχε εξαφανιστεί από τη Νέα Σμύρνη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 16χρονης που εξαφανίστηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας από τη Νέα Σμύρνη.

Το βράδυ της Τετάρτης η Μαρία Σ. τηλεφώνησε η ίδια και έδωσε το στίγμα της στους υπεύθυνους του «Χαμόγελου του Παιδιού», με τους οποίους είχε από καιρό αναπτύξει επαφές, καθώς μεγάλωσε σε προβληματικό οικογενειακό περιβάλλον.

Το κορίτσι εντοπίστηκε τελικά στα δυτικά προάστια και μετέβη, καλά στην υγεία του, σε τοπικό Αστυνομικό Τμήμα. Όπως είπε η 16χρονη, το διήμερο της εξαφάνισής της περιπλανήθηκε σε διάφορα μέρη της Αττικής και επισκέφθηκε το σπίτι φίλης της.

Πλέον θα φιλοξενηθεί με μέριμνα του «Χαμόγελου του Παιδιού». Σε ανακοίνωσή του ο οργανισμός αναφέρει ότι «το τελευταίο διάστημα με τη βοήθεια των ΜΜΕ, των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται.

»Η συμμετοχή όλων μας βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι έχουμε συνειδητοποιήσει ότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιον λόγο και αν γίνεται. To ‘Χαμόγελο του Παιδιού’ θα βρίσκεται κοντά στη Μαρία για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης».

Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/623104/entopistike-i-16xroni-poy-eixe-exafanistei-apo-ti-n-smyrni#ixzz3lLiLJwrr