Δε φαντάζεστε τι έπαθε λουόμενος σε κοσμική παραλία του Ηρακλείου


Αντιμέτωπος με ένα απίστευτο θέαμα ήρθε το πρωί της Παρασκευής ένας Ηρακλειώτης ο οποίος πήγε στην παραλία του Τομπρούκ για να απολαύσει το μπάνιο του. 

Όπως ο ίδιος  κατήγγειλε στο Ράδιο Κρήτη, ξαφνικά και ενώ κολυμπούσε, είδε σε πολύ κοντινή απόσταση από αυτόν να επιπλέουν… βοθρολύμματα! 

Δυσαρεστημένος περιέγραψε την εμπειρία του, ζητώντας από τους αρμόδιους να κάνουν κάτι γι’ αυτό. Αξίζει να σημειωθεί ότι συγκεκριμένη παραλία είναι πολυσύχναστη αφού καθημερινά, δεκάδες Ηρακλειώτες την επιλέγουν για το μπάνιο τους, με το θέμα αυτό να αποτελεί άμεσο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Σύμφωνα με το e-kriti.gr, από την πλευρά του ο προϊστάμενος του γραφείου προστασίας θαλάσσιου περιβάλλοντος του Λιμεναρχείου Ηρακλείου κ. Περάκης, ανέφερε πως ξεκίνησε αμέσως έρευνα με ένα πλωτό σκάφος του Λιμενικού να σπεύδει στο σημείο που υπέδειξε ο ακροατής, προκειμένου να ερευνήσουν την καταγγελία.

Μέχρι στιγμής πάντως, όπως είπε ο κ. Περάκης, οι πολίτες που την επιλέγουν για το μπάνιο τους, δεν θα πρέπει να ανησυχούν καθώς τα πρώτα δείγματα δεν δείχνουν κάτι το σημαντικό. Παρ’ όλα αυτά η καταγγελία θα εξετασθεί ενδελεχώς για να διαπιστωθεί αν υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.