Η οργισμένη απάντηση του Πλούταρχου για τη λίστα του ΣΔΟΕ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εκτός από το όνομα του τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχου που φιγουράρει από τα πρώτα στη λίστα της φοροδιαφυγής του ΣΔΟΕ, οι ελεγκτές εντόπισαν και έναν πλαστικό χειρουργό και ένα δικηγόρο – βουλευτή, οι οποίοι ελέγχονται για φορολογικές παραλείψεις-παραβάσεις
.

Το ΣΔΟΕ στους 3.000 ελέγχους που έκανε εντόπισε όργιο φοροδιαφυγής. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις πέντε επιχειρήσεις εξέδωσαν εικονικά τιμολόγια ύψους 59.100.000 που ζημίωσαν το κράτος με 13.600.000 ευρώ.

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι ο τραγουδιστής που εντοπίστηκε – σύμφωνα με το ΣΔΟΕ - να μην έχει εκδώσει φορολογικά στοιχεία ύψους 2.793.000 ευρώ.

Ωστόσο με δηλώσεις της στην εφημερίδα NEWSBOMB, η σύζυγός του Μαρία Κακοσαίου ανέφερε ότι όλα όσα έχουν γραφτεί δεν ισχύουν και ότι η υπόθεση έχει κλείσει από τα μέσα Σεπτεμβρίου οπότε και ολοκληρώθηκε ο δεκαετής έλεγχος του ΣΔΟΕ στα οικονομικά του Γιάννη Πλούταρχου.

Για υπόθεση μη έκδοσης απόδειξης ύψους 1.000.000 δολαρίων στοχοποιείται από το ΣΔΟΕ και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος που ως εργατολόγος είχε εισπράξει το ποσό και όπως τονίζει είχε καταθέσει βεβαίωση επίσημης μεταφοράς και δήλωσης του κεφαλαίου από το εξωτερικό.